Universiteit in Dublin

Universiteit in Dublin
4.2
481
(481 beoordelingen)
4.2

Er is meer dan één universiteit in Dublin, maar de bekendste is wellicht Trinity College, een van de oudste en beroemdste in Ierland. Onze programma's voor universitaire studenten omvatten korte intensieve cursussen om je Engels op te frissen tot langere programma's om je voor te bereiden op toelating tot de universiteit in Dublin. Meer weten? Bekijk hieronder alle studiemogelijkheden.

Universiteit in Dublin

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: Ierland
Stad: Dublin
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Ierland
Stad: Dublin
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
Bestemming: Ierland
Stad: Dublin

Universiteit in Dublin

Overweeg je in het buitenland te gaan studeren, dan is een voorbereidingstraject voor bijvoorbeeld de universiteit in Dublin een geweldige eerste stap. Kom naar Dublin voor minimaal twee weken en maximaal een jaar om jezelf klaar te stomen voor academisch succes. We tillen jouw Engels naar een hoger plan, helpen je bij de voorbereiding op toelatingsgesprekken van de universiteit en bij andere toelatingseisen. Je doet ook vaardigheden op op het gebied van studeren en research, die essentieel zijn voor elke student! Studeer je nu al ergens anders, dan zou je het studentenleven zoals aan de universiteit in Dublin ook kunnen ervaren door je aan te melden voor een uitwisseling van een semester of een heel jaar. Dat is de perfecte manier om het Engels echt onder de knie te krijgen.

Voel je snel thuis in Dublin

Naar de universiteit gaan is een grote stap die natuurlijk best een beetje eng kan voelen. Indien je voor het eerst alleen naar het buitenland gaat, kan het je zelfs nog veel meer zenuwen bezorgen: daarom doen we alles wat we kunnen om je te helpen. Wanneer je je aanmeldt voor een voorbereidingsprogramma voor de universiteit in Dublin dan kun je je cursus helemaal op maat maken om aan te sluiten op jouw behoeften. Van cursuslengte en -zwaarte tot waar je woont en wat je in de vrije tijd doet: we weten dat je het beste leert wanneer je je er op je gemak voelt. Je bevindt je in een omgeving vol internationale medestudenten die zich net als jij voorbereiden op een studie aan bijvoorbeeld de universiteit in Dublin, dus je zult al snel gewend raken, nieuwe vrienden maken en met vertrouwen in het Engels kletsen.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.