Universiteit

Universiteit in Japan

Universiteit in Japan
4.9
705
(705 beoordelingen)
4.9

Studeren aan de universiteit in Japan is een enorme uitdaging. Onze flexibele Japanse taalprogramma's voor universitaire studenten kunnen je helpen om dat doel te bereiken, of als platform dienen om Japans te leren voor een andere studie of carrièredoeleinden. Meer weten? Bekijk hieronder alle studiemogelijkheden.

Universiteit in Japan

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: Japan
Stad: Tokio
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Japan
Stad: Tokio
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
Bestemming: Japan
Stad: Tokio

Universiteit in Japan

Droom je ervan om ooit aan een universiteit in Japan te studeren, dan bieden we een aantal cursussen op universitair niveau aan waaruit je kunt kiezen. Met zo'n voorbereidingscursus wen je aan het Japanse leven en verbeter je je Japanse taalvaardigheden voordat je studie begint. Een dergelijk voorbereidingsprogramma vergroot je kansen op toelating tot een universiteit in Japan, en afhankelijk van het programma dat je volgt kun je zelfs al studiepunten verdienen terwijl je bij ons studeert. Alvast Japans leren op een universitair niveau in Japan geeft je een voordeel ten opzichte van andere academische en professionele kandidaten: met deze geweldige kans kun je jezelf op allerlei soorten manieren ontwikkelen.

Accommodatiemogelijkheden in Japan

Welke voorbereidingscursus voor een universiteit in Japan je ook gaat volgen, we willen dat je je continu veilig en op je gemak voelt tijdens ons gehele programma. Veel onderdelen van je cursus kun je zelf bepalen, waaronder je accommodatie. Kies voor een gastverblijf en proef van het echte Japanse leven en de cultuur. We brengen je dan in contact met geschikte locals bij wie je in huis woont en met wie je het dagelijks leven ervaart. Zou je liever wat zelfstandiger willen wonen, dan kun je tijdens je voorbereidingstraject voor de universiteit in Japan ook samen met medestudenten in een residentie wonen. Dit is een geweldige manier om nieuwe vrienden te maken terwijl samen je de taal leert en het land ontdekt.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.