Universiteit in Nieuw-Zeeland

Universiteit in Nieuw-Zeeland
4.5
844
(844 beoordelingen)
4.5

Staat de universiteit in Nieuw-Zeeland al op jouw lijstje? Het land heeft meerdere goede universiteiten die je een voorsprong bieden op de arbeidsmarkt. Nieuw-Zeeland is bovendien een geweldig land om na afloop van je studie in te blijven werken: het land verwelkomt gediplomeerde arbeidskrachten uit andere landen. Meer weten? Bekijk hieronder alle studiemogelijkheden.

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: Nieuw-Zeeland
Stad: Auckland
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Nieuw-Zeeland
Stad: Auckland
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
Bestemming: Nieuw-Zeeland
Stad: Auckland

Universiteit in Nieuw-Zeeland

Gratis brochure

Ontdek onze programma's op een populaire bestemming

Universiteit in Nieuw-Zeeland

Of je nu een bachelor aan de universiteit in Nieuw-Zeeland wilt volgen, bij wijze van uitwisseling een semester naar het buitenland wilt of iets nuttigs wilt doen tijdens je gap year, EF biedt meer dan genoeg programma's voor, tijdens en na het studeren aan een universiteit in Nieuw-Zeeland. Onze flexibele cursussen kunnen helemaal worden aangepast aan jouw behoeften, zodat je je Engelse taalkennis kunt vergroten, kunt wennen aan het leven in Nieuw-Zeeland en nieuwe vrienden kunt maken, of jezelf kunt voorbereiden op de concurrerende zakenwereld of het vinden van een baan. We helpen je graag bij jouw voorbereiding voor op een periode aan de universiteit in Nieuw-Zeeland.

Waarom studeren aan een buitenlandse universiteit?

Ben jij een avontuurlijk persoon met een passie voor het buitenleven, dan is een universiteit in Nieuw-Zeeland iets voor jou. Je helpt altijd profijt van studeren in het buitenland, niet alleen op academisch vlak maar ook emotioneel en sociaal. Door ver van huis in een ander land te wonen word je zelfstandiger. Ook sluit je levenslange vriendschappen met andere internationale studenten. Je taalgevoel transformeert en je doet ook andere nuttige vaardigheden op, zoals effectief studeren en onderzoekstechnieken. Bovendien woon je in een van de mooiste landen ter wereld wanneer je aan een universiteit in Nieuw-Zeeland studeert: een fantastische kans.