Universiteit in Singapore

Universiteit in Singapore
4.9
787
(787 beoordelingen)
4.9

Je inschrijven bij een universiteit in Singapore is een belangrijke beslissing, maar met de juiste voorbereiding, kun je deze droom werkelijkheid laten worden. Onze universiteit voorbereidingsprogramma's in Singapore zijn ontworpen om je voor te bereiden op een universiteit in Singapore of Engeland. Meer weten? Bekijk hieronder alle studiemogelijkheden.

Universiteit in Singapore

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: Singapore
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Singapore
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
Bestemming: Singapore

Universiteit in Singapore

Droom je van een studie aan een universiteit in Singapore, dan is het een goed idee om daar al een tijdje te wonen voordat je begint, zodat je niet meteen overweldigd wordt van de compleet andere cultuur en levensstijl. Je raakt het makkelijkst gewend door je aan te melden voor een voorbereidingsprogramma van EF voor de universiteit in Singapore. Tijdens zo'n cursus til je je Engelse en academische vaardigheden naar een hoger niveau, leer je over wonen en studeren in dit levendige, bruisende land en maak je tegelijkertijd een aantal nieuwe vrienden. Afhankelijk van de cursus die je kiest, kunnen onze langere programma's in Singapore je universitaire studiepunten opleveren of je een plek aan een de universiteit in Singapore of op een andere Engelstalige plek garanderen.

Thuis ver van huis

Het idee van wonen en studeren in het buitenland kan soms best eng zijn, maar je zult met voldoende zelfvertrouwen aan de universiteit in Singapore beginnen als je al een voorbereidingsprogramma heb afgerond. Het leven in Singapore is immers behoorlijk anders dan wat je thuis gewend bent. Wij helpen je om thuis te voelen in de stad, de je Engelse taalniveau voldoende is voor de universiteit in Singapore en je vliegensvlug je weg door de stad vindt. Je kunt ervoor kiezen om in een gastverblijf in Singapore te logeren, waar je bij locals thuis woont, of om met medestudenten in een residentie te verblijven als je liever iets zelfstandiger bent.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.