Terug naar alle testen

Engels test

Gratis Engelse quiz van 15 minuten. Direct resultaat.

Engels niveau test

Deze korte Engels test schat je niveau in van beginner tot gevorderd. Het is geen Engelse grammaticatest, maar een evaluatie van je praktische Engelse vaardigheden. Je resultaten zijn direct beschikbaar.

- Snelle Engelse quiz. Direct resultaat.

- Bekijk je niveau van beginner tot gevorderd

- Deel je score met vrienden

Doe de quiz

Inzicht krijgen in jouw Engels niveau

Het doen van een Engels test kan een handige manier zijn om je Engelse niveau te meten, maar de belangrijkste vraag is wat je met je Engels kunt doen. Is je Engels goed genoeg om te reizen? Zou je in het buitenland kunnen studeren? Welke onderdelen van je werk zouden het meest uitdagend zijn in het Engels? Deze vragen gaan verder dan de reikwijdte van een korte Engelse test; onze adviseurs kunnen een meer volledige evaluatie van je Engelse vaardigheden regelen als je er een nodig hebt.

Klaar om de Engels test te doen?

Je gaat meerkeuzevragen beantwoorden.

Zorg dat je 15 minuten ongestoord de tijd hebt.

Zoek een rustige plek waar je je goed kunt concentreren.

Deel eerst een paar details

Over EF

Sinds 1965 toonaangevend in innovatie op het gebied van taaltraining

Meer dan 55 jaar

Ervaring met taalcursussen in het buitenland

Meer dan 600

EF scholen en kantoren

Meer dan 100

Landen waar EF actief is

Veelgestelde vragen

Engelse testen zijn ontworpen om je Engels niveau te checken. Als je gewoon een algemeen idee van je niveau wilt krijgen, is een online Engelse quiz een goede optie. Als je een nauwkeurigere beoordeling wilt, kun je een betaalde Engels test zoals TOEFL of IELTS doen, een gratis online test zoals de EF SET, of je kunt een persoonlijk gesprek regelen met een gekwalificeerde Engelse leraar.

De meeste mensen kennen de Engelse niveaus beginner, gemiddeld en gevorderd. Op de ERK-schaal komen deze niveaus ongeveer overeen met A, B en C. Op een beginnersniveau Engels kun je met mensen praten over bekende, alledaagse onderwerpen. Een beginnersniveau is voldoende om naar het buitenland te reizen. Op een gemiddeld niveau Engels, kun je over complexere onderwerpen praten en verschillende standpunten verdedigen. Veel banen vereisen een gemiddeld niveau Engels. Op een gevorderd niveau kun je bijna alles in het Engels comfortabel en zelfverzekerd doen.

De beste Engels test is degene die het beste bij jouw behoeften past. Als je je aanmeldt voor een specifieke universiteit in het buitenland, dan is de beste Engels test voor jou degene die zij accepteren, meestal TOEFL of IELTS, maar soms ook andere examens die voor jou misschien goedkoper of makkelijker te bereiken zijn. Als je jouw Engelse vaardigheden op je CV wilt laten zien, is een gratis Engels certificaat zoals het EF SET Certificaat waarschijnlijk de beste Engels test voor jou.

Engelse testen zijn nuttig om je Engels niveau te meten, maar ze vertellen niet het hele verhaal. De belangrijkste maatstaf voor je Engels niveau is of je kunt doen wat je wilt doen in het Engels. Het vinden van mogelijkheden om je Engels te gebruiken en, waar mogelijk, er feedback op te krijgen, is een goede manier om je vooruitgang over een langere periode te meten. Als je moeite hebt om je doelen te bereiken, ongeacht de resultaten van je Engelse test, is het waarschijnlijk tijd om wat tijd en energie te investeren in het verbeteren van je Engels.