CertTESOL en CELTA

Wil je een gecertificeerde leraar Engels als vreemde taal worden? Als geaccrediteerd beheerder van de CELTA- en Trinity College's CertTESOL-certificaten van Cambridge University, bereiden EF's cursussen Engels Talenonderwijs (ELT) docenten met de essentiële kwalificaties voor om te beginnen met werken op verschillende scholen en universiteiten over de hele wereld, inclusief op de eigen campussen van EF.

120

Uren

<strong>120 hours</strong>&nbsp;in total<br /> <strong>6 hours</strong> of practice with students <br /> <strong>Accredited</strong> by Cambridge University for the CELTA and Trinity College for the CertTESOL<br /> <strong>Qualified</strong> <strong> instructors</strong> <br /> <strong>One-to-one</strong> mentoring <br /> <strong>Host family</strong> accommodation

niveau

C1

Lengte

4 wkeen

Startdatum

Check start dates with our EF course advisors

Welke ELT-certificering is geschikt voor mij?

Of u nu kiest voor EF's CELTA- of CertTESOL-programma's, u kunt er zeker van zijn dat uw certificaat wordt erkend en geaccepteerd door een meerderheid van de Engelse taalscholen over de hele wereld. Voor degenen die net begonnen zijn als ELT-opleiders, wordt CertTESOL door de British Council beschouwd als een acceptabele introductie-kwalificatie voor TEFL-onderwijs. De CELTA-cursus daarentegen geeft je de essentiële vaardigheden en kennis die je nodig hebt om Engels te onderwijzen aan volwassenen en oudere tieners.

Algemene cursusinhoud

Dit zijn de belangrijkste onderwerpen die aan de orde komen in EF's CELTA en CertTESOL programma's. Andere onderwerpen kunnen van toepassing zijn.

Onderwijsvaardigheden

Talenkennis inclusief grammatica en fonologie

Profiel van de cursist

Materialen toewijzen

Onbekende taal

Waar wilt u deze cursus volgen?