Gratis leermiddelen

Met meer dan 50 jaar ervaring en een EF Onderzoeksnetwerk van topuniversiteiten, herdefiniëren we de manier waarop taalonderwijs wordt gegeven - en we willen u helpen hetzelfde te doen. Betrek uw studenten en ontwikkel je onderwijsvaardigheden met onze gratis EF-taalonderwijsmiddelen.

Klaslokaalmaterialen

Onze aantrekkelijke leermiddelen stellen je in staat om je lesplannen aan te vullen met posters, spelletjes en kaarten die onze eigen docenten van EF International Language Campuses over de hele wereld gebruiken.

Schoolactiviteiten

Breng EF activiteiten in uw klaslokaal. Laat ons je helpen bij het organiseren van internationale taaltesten (EF SET), doe mee aan onze internationale spraakcompetitie of nodig een van onze docenten (moedertaalspreker) uit in je klas. Selecteer de activiteit die u op uw school wilt organiseren en we sturen u meer informatie over de activiteit die u wilt organiseren.

Lesplannen

Neem onze lessen op in uw curriculum en maak gebruik van onze beproefde methoden, waarvan is aangetoond dat ze het begrip vergroten, de communicatie verbeteren en studenten helpen om vloeiend te werken.