GO Blog | EF Blog Netherlands
Het laatste nieuws over reizen, taal en cultuur door EF Education First
Menu

Verborgen schatten, editie Londen: Kyoto Garden

Verborgen schatten, editie Londen: Kyoto Garden

Mijn verborgen schat zal dankzij deze blog post misschien een stuk minder verborgen worden, maar ‘sharing is caring’ zullen we maar zeggen!

Ik kwam deze plek tegen toen ik de ‘Sort-of-secret London’ blog van een van mijn collega’s las. Ik was meteen erg benieuwd naar Kyoto Garden in Holland park. Londen heeft veel mooie parken en open ruimtes, maar deze kleine Japanse schat in het midden van de stad is echt een pareltje in het hart van West-Londen. Kyoto Garden ligt loopafstand van winkels en restaurants in het drukke High Street Kensington en is vlakbij de Westfield Mall. Kyoto Garden biedt dat wat het drukke stadsleven je niet kan bieden: een mooie serene plek waar je kunt ontsnappen aan alle hectiek van het Londense leven.

In plaats van voetballen kan je ook andere dingen doen in dit prachtige park. Maak eens een mooie wandeling en geniet van de prachtige natuur. Vooral in de lente is dit een mooie wandelroute want dan bloeit de kersenbloesem.

Een paar leuke feitjes over dit park-in-een-park: het werd ontworpen door een beroemde Japanse tuinarchitect, en gebouwd als teken van vriendschap door de Kamer van Koophandel van Kyoto in 1992. De tuin is open, net als Holland Park zelf, van 7.30 ‘s ochtends tot een half uur voor het begint te schemeren en bevindt zich min of meer in het midden van het park.

Ontdek Londen met EFOntdek meer
Ontvang het laatste nieuws over reizen, talen en cultuur in de GO-nieuwsbriefAanmelden