EF internationaal High School Camp

Voeg deze optie toe: €1695,-

Camp is een unieke kans om meer te leren over andere culturen en vrienden te maken van over de hele wereld.

EF Internationaal High School Camp geeft je het vertrouwen dat je nodig hebt om een succesvolle start van je uitwisselingsjaar te maken. Met studenten uit meer dan 13 verschillende landen die net als jij een uitwisselingsjaar gaan doen, is het kamp dé kans om andere culturen te leren kennen, vrienden te maken, deel te nemen aan sportevenementen en leuke activiteiten voordat je aan het avontuur van je leven begint.

Spendeer een hele dag in Dublin en ervaar de Ierse tradities.

Bij EF Camp ervaar je de Ierse cultuur. Verken Causey Farm, een boerderij van 300 hectare in County Meath; ontdek de Ierse sporten terwijl je je voorbereidt op een leuke Olympische Spelen in Maynooth en bezoek Dublin, de hoofdstad van Ierland - een van de meest multiculturele en gastvrije steden in Europa. De stad is beroemd om zijn universiteiten, unieke architectuur en diverse winkelscene. Het activiteitenprogramma geeft je ook de mogelijkheid om samen te werken voor een avondje Ierse cultuurquiz en om vragen te stellen tijdens de Ambassador Night.

Bereid je voor op het dagelijkse leven in Ierland -- leer de vaardigheden die jou zullen helpen tijdens jouw jaar.

Camp is ook een geweldige kans om meer te leren over de Ierse levensstijl, elke dag je Engels te oefenen en meer inzicht te krijgen in hoe je Ierse high school ervaring eruit zal zien. Woon praktische lessen en naschoolse activiteiten bij die je zullen helpen tijdens je jaar in Ierland.

Voeg kamp toe aan je exchange jaar.

Neem contact op met je uitwisselingsadviseur.

Maandag - Vrijdag: 08:30 - 20:00

Zaterdag: 09:00 - 17:00

De Boelelaan 7

1083 HJ Amsterdam

085 048 0904

[email protected]