Programma's in Australië

Programma's in Australië

Australië is een laid-back land met geweldige stranden en surfmogelijkheden. Het leren van Engels in Australië is een mooie manier om je vakantie te combineren met het verbeteren van je Engelse taalvaardigheden. Onze programma's Engels in Australië zijn ongelooflijk flexibel, zodat je jouw eigen ervaring kunt samenstellen die aansluit bij jouw behoeften. Vraag een brochure aan, leer Engels in Australië en vertrek op avontuur.

Kies een leeftijdscategorie

EF Taalreizen

13 - 15 jaar
2-6 weken
Groepsreizen

Je eerste buitenland avontuur? Kies voor een groepsreis met een Nederlands sprekende begeleider als steuntje in de rug!

bestemming: Australië
Stad: Brisbane, Sydney

EF Taalreizen

13 - 17 jaar
2-52 weken

Zet jouw eerste stap naar zelfstandigheid met een taalcursus in het buitenland bij een erkende EF-taalschool.

bestemming: Australië
Stad: Brisbane, Perth, Sydney

EF Taalreizen

18 + jaar
2-52 weken

Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 12 talen, 52 droombestemmingen en start elke maandag.

bestemming: Australië
Stad: Brisbane, Perth, Sydney

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden

Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.

bestemming: Australië
Stad: Brisbane, Perth, Sydney

EF Australië

Studeer Engels bij EF Australië en woon in het land dat bekend staat om zijn schitterende landschap en vriendelijke inwoners. Van duiken in het Great Barrier Reef tot het spotten van kangoeroes en koala's in een natuurpark: er liggen meer dan genoeg avonturen op je te wachten in het buitenland. Maar wie Engels leert in Australië gaat niet alleen op natuurreis. Je hebt ook toegang tot de belevenissen in een grote stad met geweldige winkels, nachtleven, en een groot aantal restaurants met keukens vanuit de hele wereld. Meld je aan voor het leren van Engels bij EF Australië en werk aan het bereiken van jouw taaldoelen. Verbreed je horizon met de programma’s van EF Education First in Australië. Beleef de tijd van je leven op meer dan 50 bestemmingen. Vertrek iedere maandag met EF!

Kies je favoriete bestemming

Een van de keuzes die je zult moeten maken, is waar je Engels in Australië gaat studeren. We bieden cursussen aan in het hele land, waaronder in Sydney en Brisbane. Sydney is de dichtstbevolkte stad van Australië en een kosmopolitische plek met een grote internationale bevolking. De stad heeft een unieke skyline met de iconische Harbour Bridge en de Sydney Opera House. Kies je voor Brisbane, dan ben je voorzien van veel winkelmogelijkheden, zoals de Queen Street Mall vol grote merkenwinkels en onafhankelijke boetiekjes. Maar waar je ook Engels in Australië gaat leren met EF, je zult de Australische cultuur beter leren kennen tijdens jouw verblijf.