Australië

Programma's in Sydney

Programma's in Sydney
4.7
574
(574 beoordelingen)
4.7

Engels studeren bij EF Sydney is een geweldige manier om nieuwe vrienden te maken terwijl je nieuwe taalvaardigheden leert. Sydney is de grootste stad van New South Wales, staat vol met adembenemende architectuur en heeft onvergetelijke uitzichten. Vraag een brochure aan en leer Engels in Sydney met EF.

Programma's in Sydney

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: Australië
Stad: Sydney
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Australië
Stad: Sydney
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Australië
Stad: Sydney
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
Bestemming: Australië
Stad: Sydney

EF Sydney

Leer Engels in EF Sydney en voel je thuis in de bekendste stad van Australië. Je zult genieten van het hippe nachtleven in Kings Cross, Oxford Street en Darling Harbour. Ga naar Westfield Sydney voor bekende kledingwinkels of slenter langs de zelfstandige boetiekjes in Balmain. Wandel ook zeker langs Bennelong Point om het Sydney Opera House en de schitterende haven vlakbij onze school van dichtbij te bekijken. Waarschijnlijk wil je ook wel een lokale rugby- of voetbalwedstrijd bijwonen, twee sporten die ontzettend populair zijn in Australië. Wie Engels leert in Sydney, zal zich nooit vervelen. Verbreed je horizon met de programma’s van EF Education First in Sydney. Beleef de tijd van je leven op meer dan 50 bestemmingen. Vertrek iedere maandag met EF!

Een gastverblijf of studentenresidentie

Perfectioneer je Engels door in Sydney in een gastverblijf te logeren. Daar raak je niet alleen gewend aan het Australische accent, maar pik je ook lokale uitdrukkingen op en geniet je van huisgemaakte maaltijden. De inwoners van jouw gastverblijf kunnen je adviseren over de bezienswaardigheden in de stad. Woon je liever wat zelfstandiger, dan kun je ook in een studentenresidentie logeren. Je woont dan op een praktische locatie vlakbij de school. Het leven in een residentie is een geweldige manier om je klasgenoten vanuit de hele wereld beter te leren kennen. In beide situaties zul je duurzame vriendschappen opbouwen en tegelijkertijd elke dag je Engels verbeteren in Sydney.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.