Alle EF programma's

Programma's in Canada

Programma's in Canada
4.1
876
(876 beoordelingen)
4.1

Er zijn zoveel programma's om uit te kiezen als je Engels in Canada wil studeren. Wij vallen op dankzij onze innoverende lesmethoden die technologie combineren met klassikaal onderwijs. We focussen vanaf dag 1 op communicatie, laten je veel oefenen en zorgen ervoor dat elke student spreekt. Vraag een brochure aan en bekijk alle mogelijkheden om Engels in Canada te studeren.

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Canada
Stad: TorontoVancouver
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: Canada
Stad: TorontoVancouver
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Canada
Stad: TorontoVancouver
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
Bestemming: Canada
Stad: TorontoVancouver

EF Canada

Ga Engels in Canada studeren en word omringd door de vriendelijkste mensen die je ooit zult ontmoeten. Ondanks de enorme omvang van het land zul je je snel thuis voelen in Toronto of Vancouver. Voor welke stad je ook kiest, je kunt er zeker een ijshockeywedstrijd bijwonen, de favoriete sport van veel Canadezen. Ook ontdek je de Franse en Britse invloeden door het hele land, in de cultuur, keuken en taal. Of je voor je Engels in de wintermaanden naar Canada komt, wanneer de temperatuur ver onder nul daalt, of in de soms tropische zomer met warme mensen en een diverse cultuur: je zult een geweldige tijd hebben, ongeacht in welke periode van het jaar je komt. Verbreed je horizon met de programma’s van EF Education First in Canada. Beleef de tijd van je leven op meer dan 50 bestemmingen. Vertrek iedere maandag met EF!

Toronto of Vancouver

Kies tussen Toronto en Vancouver wanneer je besluit in Canada te studeren. Het zijn beide grote steden: Toronto is een kosmopolitische plaats met grote bedrijven en het grotestadsgevoel, terwijl Vancouver de droom van elke outdoorliefhebber is, een milder klimaat heeft en de sfeer er wat meer laid-back is. Geniet in Toronto van het heerlijke leven van de grote stad, of je nu een beroemdheid ziet optreden, of een filmpremière bijwoont tijdens het Toronto film festival. In Vancouver heb je profijt van zowel de kustfaciliteiten als de wintersportmogelijkheden in de naburige North Shore Mountains. Beide mogelijkheden bieden je een totale onderdompeling in de Canadese cultuur wanneer je Engels in Canada komt leren.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.