Programma's in Vancouver

Programma's in Vancouver
4.9
488
(488 beoordelingen)
4.9

Engels leren in Vancouver is jouw toegangspoort naar avontuur. Vanuit Vancouver ga je gemakkelijk naar de Canadese Rockies, Victoria en Vancouver Island. Onze programma's Engels in Vancouver leggen de nadruk op communicatie en de nieuwste leertechnieken. Vraag een brochure aan, leer Engels in Vancouver en vertrek op avontuur met EF.

EF Taalreizen

EF Taalreizen

10 - 18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Canada
Stad: Vancouver
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: Canada
Stad: Vancouver
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Canada
Stad: Vancouver
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
Bestemming: Canada
Stad: Vancouver

Programma's in Vancouver

Gratis brochure

EF Vancouver

Er is geen leukere manier om je Engels te verbeteren dan in EF Vancouver, een van onze 50 bestemmingen wereldwijd. Natuurliefhebbers en sportfanaten zullen genoeg actie tegenkomen in deze kustplaats. Er zijn stranden om in de warmere maanden bij te gaan zwemmen en langs de prachtige kust kun je het hele jaar door hiken, 's Winters kun je in de North Shore Mountains gaan skiën, snowboarden en andere wintersporten uitproberen. Het hele jaar door zul je genieten van groene oases zoals Stanley Park, de grootste in de stad. Daarnaast kun je regelmatig ijshockey- en rugbywedstrijden bijwonen en je Engels oefenen met je nieuwe vrienden. Bereid je daarom voor op sport en het outdoorleven wanneer je je aanmeldt voor een EF Programma in Vancouver.

Vind een woning in Vancouver

Terwijl je in Vancouver aan je Engels werkt, wil je natuurlijk op een comfortabele plek logeren. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een kamer in onze studentenresidentie, centraal gelegen vlakbij de school. Op die manier kun je gaan en staan waar je wilt terwijl je je Engels oefent in Vancouver. Voor een wat huiselijkere accommodatie kun je beter voor een gastverblijf kiezen. Je woont dan bij locals thuis, nuttigt samen een aantal maaltijden en omdat je met elkaar kletst zul je het Canadese perspectief beter leren begrijpen terwijl je je Engels oefent. Maar welke accommodatie je ook kiest, onze accommodatiecoördinator in Vancouver staat altijd voor je klaar.