Programma's in Eastbourne

Programma's in Eastbourne
4.7
428
(428 beoordelingen)
4.7

Ga met EF Engels in Eastbourne studeren, een traditionele kustplaats in het zuiden van Engeland. In Eastbourne krijg je een introductie tot de charmante Engelse levensstijl. Meld je aan voor een van onze populaire taalcursussen om je Engels in Eastbourne te verbeteren. Vraag een brochure aan en vertrek met EF om Engels te leren in Eastbourne.

Programma's in Eastbourne

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: Engeland
Stad: Eastbourne
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Engeland
Stad: Eastbourne
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Engeland
Stad: Eastbourne
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
Bestemming: Engeland
Stad: Eastbourne

EF Eastbourne

Leer Engels bij EF Eastbourne en ontdek een jonge stad die zich razendsnel ontwikkelt. Slenter langs de statige Victoriaanse hotels aan de boulevard voordat je een duik neemt in het water. Herbeleef de geschiedenis in het 'How We Lived Then'-museum, dat het Britse leven van 1800 tot 1940 tentoonstelt. Je kunt ook kaartjes reserveren voor het London Philharmonic Orchestra, dat regelmatig naar Eastbourne komt. Natuurlijk ben je in minder dan twee uur al in Londen, dus kun je gemakkelijk een weekend weg om de hoofdstad te bezoeken. En dankzij de knusse straten vol winkels en cafés en het levendige stadscentrum zul je elke seconde genieten van het leren van Engels in Eastbourne. Verbreed je horizon met de programma’s van EF Education First in Eastbourne. Beleef de tijd van je leven op meer dan 50 bestemmingen. Vertrek iedere maandag met EF!

Voel je thuis in EF Eastbourne

Haal het meeste uit jouw studietijd bij EF Eastbourne door in een gastverblijf te logeren. Op die manier proef je van het dagelijkse Britse leven terwijl je je eigen kamer hebt bij locals thuis. Dankzij de eindeloze stroom aan mogelijkheden om je Engels te oefenen in Eastbourne verbeter je bovendien je accent. Je kunt de inwoners van je gastverblijf uiteraard ook vragen naar de leukste bezienswaardigheden van de stad en typische omgangstaal van het leren tijdens jouw cursus. Woon je liever wat zelfstandiger, dan kun je ook in onze studentenresidenties verblijven. Daar leer je de andere internationale studenten iets beter leren kennen terwijl je wat onafhankelijker bent. Beide accommodaties hebben zo hun voordelen voor het leren van Engels met EF in Eastbourne.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.