ONZE SCHOLEN ZIJN OPEN! Bel ons voor de laatste beschikbaarheid

Programma's in Engeland

Je kunt op ontzettend veel verschillende manieren naar Engeland met EF. De beste programma's Engels in Engeland bestaan uit een combinatie van een taalcursus in Engeland en verschillende vrijetijdsactiviteiten om je nieuwe Engelse vaardigheden in de praktijk toe te passen. Al onze taalreizen in Engeland zijn op deze manier opgebouwd, zodat je er zeker van kunt zijn dat wanneer je met ons gaat studeren in Engeland, je vlot Engels leert spreken.

Programma's in Engeland
EF ACADEMY – <span>International Boarding Schools</span>

EF ACADEMY – International Boarding Schools

14 - 19 jaar
Middelbaar schooldiploma in het buitenland
Behaal jouw middelbaar schooldiploma aan een EF Academy in Groot-Brittannië of Verenigde Staten.
bestemming: Engeland
Hult Internationale Business School

Hult Internationale Business School

Bachelor, Master, MBA en Executive Onderwijs
Krijg een business degree bij Hult, een onafhankelijke prijswinnende business school met een campus op locaties over de hele wereld.
bestemming: Engeland
Stad: Londen
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
bestemming: Engeland
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10 - 18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
bestemming: Engeland
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
bestemming: Engeland
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
bestemming: Engeland
EF High School Exchange Year

EF High School Exchange Year

14 - 18 jaar
1 jarig
Ga op uitwisseling naar het buitenland als high school student op een lokale school en leer een andere cultuur kennen.
bestemming: Engeland

EF Engeland

Een uitwisseling in Engeland met EF is een geweldige manier om je Engels te verbeteren. We bieden een groot aantal programma's aan op verschillende taalscholen in Engeland, dus je kunt de taalcursus kiezen dat het best aansluit bij je wensen. Of je nu een kort taalkamp of een volledige opleiding in Engeland wilt, je krijgt altijd de juiste combinatie van klassikaal onderwijs en vrije tijd waarin je je Engels kunt oefenen. Ook zijn er intensievere programma's (zoals de voorbereiding voor een studie op een Engelse universiteit) om de taal nog sneller onder de knie te krijgen en cursussen met juist meer vrije tijd om de Engelse cultuur te ontdekken. Er is altijd een EF programma in Engeland dat bij je past!

Engels met EF leren in het buitenland is anders

Ga met EF Engels leren in Engeland en til je Engels naar een hoger taalniveau tot je het vloeiend spreekt. Dankzij het klassikale onderwijs van ervaren docenten gaat jouw taalkennis elke dag vooruit. In de les focus je op communiceren, zodat je in alledaagse situaties met meer vertrouwen Engels zult spreken. In Engeland praat je bovendien de hele dag door met native speakers. Tijdens zo'n dagelijkse oefening met locals breng je meteen het geleerde in de praktijk en dat zorgt voor een nog stevigere basis. Welk EF programma in Engeland je ook kiest: je leert altijd veel meer dan je met een taalcursus thuis zou doen.