ONZE SCHOLEN ZIJN OPEN! Bel ons voor de laatste beschikbaarheid

Italiaanse programma's

Wie op zoek is naar taalprogramma's Italiaans in Italië met internationale studenten, ervaren docenten en veel activiteiten om het meeste uit je verblijf te halen, is bij ons aan het juiste adres. Onze programma's Italiaans in Italië bevatten dit alles - en meer. We kijken er naar uit om je te verwelkomen op onze school in Rome! Vraag een brochure aan en leer Italiaans in Italië met EF.

Italiaanse programma's
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
bestemming: Italië
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10 - 18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
bestemming: Italië
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
bestemming: Italië
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
bestemming: Italië

Ontdek onze programma's op een populaire bestemming

Italiaans met EF

Kies een van onze Italiaanse EF programma's om de taal te leren terwijl je Italië bezoekt. In de meeste lessen zul je aan je spreek- en luistervaardigheid werken, zodat je snel met vertrouwen in het Italiaans kunt communiceren. Onze Italiaanse programma's zijn erg flexibel qua lengte en zwaarte, zodat je altijd de cursus kunt vinden die perfect bij je past. Je leert samen met medestudenten vanuit de hele wereld en dankzij de agenda vol activiteiten en georganiseerde excursies kunnen jullie met veel plezier het hele land ontdekken. Bekijk daarom onze Italiaanse programma's en stel je voor hoe geweldig het is om Italiaans te leren! Verbreed je horizon met de programma’s van EF Education First in Italiaans. Beleef de tijd van je leven op meer dan 50 bestemmingen. Vertrek iedere maandag met EF!

Waarom Italiaans studeren?

Onze Italiaanse programma's kunnen een hele nieuwe wereld aan talen voor je openen. Het Italiaans stamt af van het Latijn, dat ook de bron is van het Spaans, Frans en Roemeens. Met Italiaanse taalkennis in het achterhoofd kun je al deze talen gemakkelijker leren. Met onze Italiaanse programma's kun je ook een sterke binding met Italië krijgen dan de meeste andere bezoekers. Door de taal te leren krijg je namelijk ook een beter begrip van de cultuur en van de lokale kijk op het leven. Door Italiaans te spreken kun je delen van het land zien die voor de meeste toeristen verborgen verblijven, zowel op letterlijk (je kunt zelfstandig rondreizen) als figuurlijk (je kunt de krant lezen, met Italianen praten en met hen van gedachten wisselen).