Taalcursus in Rome

Taalcursus in Rome
4.5
503
(503 beoordelingen)
4.5

Volg een Italiaanse cursus in Rome en combineer een fascinerende culturele vakantie met het Italiaans leren in Rome. Onze taalcursus Rome is ontworpen om vooral je spreekvaardigheid te oefenen terwijl je genoeg vrije tijd overhoudt om van deze romantische stad te genieten. Investeer in je toekomst en ontdek wat EF voor jou kan betekenen.

EF Taalreizen

EF Taalreizen

10 - 18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Italië
Stad: Rome
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: Italië
Stad: Rome
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Italië
Stad: Rome
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
Bestemming: Italië
Stad: Rome

Taalcursus in Rome

Gratis brochure

Waarom een taalcursus Rome?

Onze taalcursus Rome verbetert jouw Italiaanse vaardigheden en vergroot jouw kennis over deze schitterende stad. In onze kleine klassen krijg je veel persoonlijke aandacht, zodat je het meeste uit jouw lestijd kunt halen. De leraar legt de nadruk op communicatievaardigheden, zodat je in alledaagse situaties met vertrouwen Italiaans kunt spreken.

Onze taalcursus Rome combineert klassikaal onderwijs en georganiseerde activiteiten met excursies en vrije tijd, zodat je na de lessen de eeuwenoude bezienswaardigheden kunt bezichtigen en de Romeinse cultuur kunt meemaken. Wil je Italiaans leren in Rome en tegelijkertijd een fascinerende Italiaanse stad ontdekken, dan is onze taalcursus Rome perfect voor jou!

Stap tijdens een taalreis Rome een levensgroot museum binnen

De beste manier om Italiaans te leren is op een taalreis Rome. Met meer dan 2000 jaar geschiedenis is Rome zowel een stad als een museum. Zelfs wanneer je geen enkele Italiaanse taalervaring hebt, kunnen onze kleine klassen en persoonlijke aandacht je voorbereiden op een avontuur in de hoofdstad van Italië.

Maak nieuwe vrienden en word verliefd op de vurige Italiaanse zonsondergangen tijdens een taalreis Rome. De vriendelijke inwoners tonen je graag de beste cafés, het schitterende Italiaanse platteland en de prachtige kerken. Wie op taalreis Rome gaat, zal zien dat de stad al snel haar geheimen aan je prijsgeeft.

Italiaans leren in Rome is voor de geschiedenisfanaten

Als je geïnteresseerd bent in geschiedenis, kunst of Italiaanse cultuur, dan geeft onze taalcursus Rome je toegang tot een groot aantal leuke bezienswaardigheden. Het Colosseum, het Pantheon en het Forum tonen aan hoe belangrijk deze stad was in de oude wereld. Tijdens jouw taalcursus Rome heb je ook genoeg vrije tijd om door Rome's wereldberoemde musea te struinen, zoals Galleria Borghese en Galleria Nazionale d'Arte Moderna. De restaurants en cafés in Rome fungeren als klaslokaal om over de Italiaanse cultuur te leren, en geen bezoek aan Rome is natuurlijk compleet zonder het Vaticaan te hebben gezien. Na een taalcursus Rome is het moeilijk om te bepalen waar je het meeste van onder de indruk bent: van jouw nieuwe Italiaanse taalvaardigheden, of de plek waar je die hebt geleerd. Ga Italiaans leren in Rome met EF!

Wat zijn de voordelen van een cursus Italiaans in Rome?

Op een taalcursus Rome geniet van Italië op de meest authentieke manier. De roots van veel verschillende talen voeren terug naar Rome, wat de stad tot een van de beste plekken maakt om Italiaans te leren.

Dankzij de vele toeristen is Rome een stad vol verscheidenheid en vriendelijke mensen, maar slechts weinig bezoekers komen verder dan de belangrijkste bezienswaardigheden. Het is onze prioriteit om je Italiaanse taalvaardigheden te vergroten zodat je de stad gedurende jouw taalreis Rome veel verder kunt ontdekken. Een taalreis Rome is een combinatie van taallessen in een kleine klas op je eigen niveau, georganiseerde excursies in heel Rome zodat je de stad leert kennen, en vrije tijd om je favoriete plekken opnieuw te bezoeken.