Programma's in Italië

Programma's in Italië
4.7
820
(820 beoordelingen)
4.7

Als je jouw Italiaans wilt verbeteren in Italië zijn onze taalprogramma's perfect voor jou. Onze programma's in Italië zijn divers en variëren van korte vakantiecursussen om je taalvaardigheden op te halen tot langere trainingen om vloeiend Italiaans te leren spreken. Vraag een brochure aan en ontdek alle mogelijkheden om Italiaans te leren in Italië met EF.

Programma's in Italië

Programma's in Italië

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Italië
Stad: Rome
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: Italië
Stad: Rome
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Italië
Stad: Rome
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
Bestemming: Italië
Stad: Rome
EF Taalreizen

EF Taalreizen

50 + jaar
2-24 weken
Neem wat tijd voor jezelf met onze taalcursussen in het buitenland, speciaal ontworpen voor volwassenen van 50+. Geniet van gevarieerde lessen en activiteiten die speciaal op jouw interesses zijn afgestemd.
Bestemming: Italië
Stad: Rome

Ontdek bestemmingen

EF Italië

Bij EF vind je gemakkelijk het voor jou geschikte taalprogramma in Italië. Onze taalprogramma's variëren van enkele weken tot maximaal negen maanden. Je kunt ervoor kiezen om elke week extra lessen te volgen om sneller vooruit te gaan, of juist wat meer vrije tijd te krijgen om Rome te ontdekken. Hoe je je jouw programma ook indeelt, je zit altijd in een kleine klas en krijgt les van een ervaren leraar. Dankzij onze focus op communicatie-oefeningen en de groepsprojecten met medestudenten leer je de taal sneller spreken. We zijn er zelfs zo van overtuigd dat je Italiaans zult leren, dat we je die garantie zwart op wit durven te geven. Nog niet overtuigd? Beleef de tijd van je leven op meer dan 50 bestemmingen.

Hoe zien de lessen Italiaans eruit?

Communicatie is de sleutel tot het leren van Italiaans in Italië. Met ons curriculum willen we zorgen dat je de taal met vertrouwen en als een echte Italiaan leert spreken. Wie kiest voor Italiaans in Italië combineert de lessen met veel onbewuste oefening buiten het klaslokaal, door zowel met je internationale medestudenten te kletsen als met de nieuwe vrienden die je in Rome maakt. Naast de algemene taallessen kun je keuzevakken volgen om de Italiaanse cultuur beter te begrijpen of te ontdekken hoe je het Italiaans in een zakelijke omgeving moet toepassen. Ook kun je je voorbereiden op een erkend Italiaans taalexamen. Er is geen betere manier om je taalkennis van binnenuit bij te spijkeren dan door Italiaans te volgen in Italië met EF.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.