Italië

Programma's in Rome

Programma's in Rome
4.5
659
(659 beoordelingen)
4.5

Leer Italiaans in Rome, de fascinerende hoofdstad van Italië. Of je nou een absolute beginner bent of al wat Italiaans spreekt: wij bieden een cursus Italiaans in Rome die aansluit bij jouw behoeften. Vraag een brochure aan, leer Italiaans in Rome en laat je dromen uitkomen.

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Italië
Stad: Rome
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: Italië
Stad: Rome
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Italië
Stad: Rome
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
Bestemming: Italië
Stad: Rome
EF Taalreizen

EF Taalreizen

50+ jaar
2-24 weken
Neem wat tijd voor jezelf met onze taalcursussen in het buitenland, speciaal ontworpen voor volwassenen van 50+. Geniet van gevarieerde lessen en activiteiten die speciaal op jouw interesses zijn afgestemd.
Bestemming: Italië
Stad: Rome

EF Rome

Italiaans volgen in Rome is een geweldige manier om die taal (beter) te leren spreken. De stad is de wieg van de Westerse beschaving en de vele eeuwenoude monumenten kunnen dat bewijzen. Naast de fascinerende geschiedenis heeft Rome ook een heerlijke keuken en bruisend nachtleven. We bieden veel verschillende programma's aan om Italiaans te gaan leren in Rome, zodat je gemakkelijk een cursuslengte en -zwaarte kunt selecteren die het beste aansluit op jouw ambitie. Het is ons doel om je met vertrouwen te laten communiceren in het Italiaans en je zult merken dat je elke dag vooruit gaat. Studeer daarom Italiaans in Rome en geniet van de tijd van je leven terwijl je je taalvaardigheden verbetert!

Geniet van Rome en omgeving

Italiaans leren in Rome is een geweldige manier om één van de beroemdste steden ter wereld te leren kennen. Je programma omvat allerlei soorten activiteiten en excursies om je van Rome en omgeving te laten genieten. In rondleidingen leer je over de geschiedenis van de stad en word je gewezen op de beste plekken voor ijs en tiramisu. Met activiteiten zoals kookles vergroot je je culturele kennis en op de pool party kun je afkoelen op hete zomerdagen. Jouw programma Italiaans in Rome omvat ook optionele excursies naar geweldige bestemmingen zoals Florence, Napels en Pompeï. Ontdek zelf waarom je met hetzelfde gemak lol hebt als Italiaans leert in Rome!

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.