ONZE SCHOLEN ZIJN OPEN! Bel ons voor de laatste beschikbaarheid

Programma's in Nieuw-Zeeland

Ben jij een outdoortype? Word dan wegwijs in het Engels in EF Nieuw-Zeeland! Er is geen betere plek om te genieten van geweldige natuur, avontuurlijke sporten en kamperen en geen betere manier om Engels te leren dan door jezelf onder te dompelen in de cultuur van Nieuw-Zeeland.

Programma's in Nieuw-Zeeland
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
bestemming: Nieuw Zeeland
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10 - 18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
bestemming: Nieuw Zeeland
Stad: Auckland
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
bestemming: Nieuw Zeeland
Stad: Auckland
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
bestemming: Nieuw Zeeland
Stad: Auckland

Ontdek onze programma's op een populaire bestemming

EF Nieuw-Zeeland

Leer Engels in EF Nieuw-Zeeland en studeer in een omgeving omringd door oceanen, bergen en bossen. Bekijk het zwarte koraal van Milford Sound, een van de grootste toeristentrekpleisters van het land. Laat de adrenaline door je lichaam stromen door te gaan bungeejumpen, een sport die oorspronkelijk uit Nieuw-Zeeland komt. Rugby is populair in het hele land, dus of je je nu bij een lokaal team wilt voegen of een belangrijke wedstrijd wilt bijwonen, je zult geweldig veel plezier hebben met je vrienden bij deze luidruchtige sport. Engels studeren in EF Nieuw-Zeeland opent je ogen voor een spannende wereld vol natuurschoon en avontuur dat je misschien nooit zou verwachten. Verbreed je horizon met de programma’s van EF Education First in Nieuw-Zeeland. Beleef de tijd van je leven op meer dan 50 bestemmingen. Vertrek iedere maandag met EF!

Leer Engels op de voor jou geschikte manier

Op onze geaccrediteerde cursussen in EF Nieuw-Zeeland leer je binnen een mum van tijd Engels spreken. Het is ons doel om je eerst met vertrouwen de taal te leren spreken op je huidige taalniveau, waarna we daarop voortborduren door je woordenschat te vergroten en je de details te leren van het Engels in een groot aantal contexten. Vanaf dag één zul je merken dat je klas een relaxte, ondersteunende omgeving is waarin iedereen spreekt, iedereen soms een fout maakt en iedereen leert. Verder oefen je in Nieuw-Zeeland je Engels na schooltijd nog de hele dag door, bijvoorbeeld wanneer je Auckland of de omgeving ontdekt, kletst met klasgenoten en locals ontmoet. Er is geen betere manier om het Engels onder de knie te krijgen.