Nieuw-Zeeland

Programma's in Auckland

Programma's in Auckland
4.8
595
(595 beoordelingen)
4.8

Het verbeteren van je Engels in Auckland is een onvergetelijke ervaring. Onze ervaren docenten en de allernieuwste faciliteiten halen het meeste uit jouw leerpotentie en er bestaat geen mooiere omgeving om in te studeren. Geen plek ter wereld is zo pittoresk om Engels te leren als Auckland. Vraag vandaag nog een gratis brochure aan.

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Nieuw-Zeeland
Stad: Auckland
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: Nieuw-Zeeland
Stad: Auckland
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Nieuw-Zeeland
Stad: Auckland
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
Bestemming: Nieuw-Zeeland
Stad: Auckland

EF Auckland

Woon in een idyllische setting terwijl je Engels leert bij EF in Auckland. Combineer een kosmopolitische stadssfeer met uitzichten op zowel bergen als de zee en geniet van zowel de outdooravonturen als het stadsleven in Auckland. Auckland Domain is een groot park waarin je kunt relaxen, picknicken en sporten. Heb je zin om te winkelen, ga dan naar Queen Street of naar Newsmarket. Voor wat Aziatische cultuur kun je naar het Lunar Festival in de stad, een groot feest tijdens Chinees Nieuwjaar met bruisende parades en veel dans. Je bent zo de stad uit om te hiken, zeilen of een middag naar het strand te gaan. Wie Engels studeert in Auckland doet geweldige herinneringen op in deze unieke, schitterende stad. Verbreed je horizon met de programma’s van EF Education First in Auckland. Beleef de tijd van je leven op meer dan 50 bestemmingen. Vertrek iedere maandag met EF!

Thuis in Auckland

Stel je voor dat je een Aucklander bent die in een gastverblijf logeert tijdens zijn studie Engels in Auckland. De bewoners vertellen wat er te zien en te doen is in de stad en wanneer je niet op school bent, eten jullie samen. Er is geen betere manier om het lokale leven mee te maken en de elke dag je Engels te oefenen met native speakers. Zie je dat toch niet zo zitten, dan kun je ook kiezen voor een verblijf in een studentenresidentie met andere internationale klasgenoten. Je bent verantwoordelijk voor je eigen maaltijden, maar kunt je eigen excursies plannen en gaan en staan waar en wanneer je wilt. In beide gevallen heb je meer dan genoeg tijd om te Engels te leren tijdens jouw verblijf in Auckland.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.