Opleiding in Australië

Opleiding in Australië
4.9
937
(937 beoordelingen)
4.9

Volg een opleiding in Australië en ontdek een nieuw werelddeel terwijl jij je Engels verbetert. Het maakt niet uit welk programma je kiest, we zullen je bij iedere stap in het proces begeleiden, van het plannen en voorbereiden tot en met het Engels leren. We brengen je veilig en gezond weer thuis met onvergetelijke herinneringen. Vraag vandaag nog een gratis brochure aan.

Opleiding in Australië

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: Australië
Stad: SydneyBrisbanePerth
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Australië
Stad: SydneyBrisbanePerth
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Australië
Stad: SydneyBrisbanePerth
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
Bestemming: Australië
Stad: SydneyBrisbanePerth

Volg een opleiding in Australië

Kies voor een opleiding in Australië en verlaat je comfort zone. In het buitenland wonen is altijd spannend: je verwacht sowieso wat verschillen, maar sommige dingen zijn wel héél anders dan thuis. Tijdens een opleiding in Australië zul je versteld staan om de kleinste, gekste verrassingen: de smaak van de tandpasta, de grootte van een bakje yoghurt of het lawaai dat verkeerslichten maken. Maar zodra je gewend raakt en je Engelse vaardigheden verbeteren, valt alles op zijn plek. Hoeveel je hiervoor ook gereisd hebt: een opleiding in Australië bezorgt je gegarandeerd nieuwe ideeën en zeer bruikbare taalvaardigheden.

Oefen jouw Engels met je nieuwe vrienden

Wie voor een opleiding in Australië kiest, verbetert zijn Engels met nieuwe vrienden vanuit de hele wereld. Door tijd door te brengen met native speakers, doe je de ervaring op die je écht nodig hebt om de taal goed onder de knie te krijgen. Je internationale klasgenoten zullen ook graag Engels met je willen oefenen terwijl jullie samen het land ontdekken. Volg een opleiding in Brisbane, de populaire hoofdstad van Queensland, om je Engels te verbeteren. Slenter langs de rivier, leer over de Australische cultuur en oefen je Engels met de vriendelijke locals. Of kies voor een opleiding in Sydney, de grootste stad van Australië en een internationaal businessknooppunt in Zuidoost-Azië. Welke stad je ook kiest voor jouw opleiding Australië: je bent verzekerd van continue oefening, waardoor je taalvaardigheden blijven groeien.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.