Volg een opleiding in Australië en ontdek een nieuw werelddeel terwijl jij je Engels verbetert. Het maakt niet uit welk programma je kiest, we zullen je bij iedere stap in het proces begeleiden, van het plannen en voorbereiden tot en met het Engels leren. We nemen je mee met waanzinnige excursies en brengen jou vervolgens veilig en gezond weer thuis met herinneringen om nooit meer te vergeten.

Kies een leeftijdscategorie

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden

Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.

bestemming: Australië
Stad: Brisbane, Perth, Sydney

EF Taalreizen

13 - 18 jaar
2-24 weken

Zet jouw eerste stap naar zelfstandigheid met een taalcursus in het buitenland bij een erkende EF-taalschool.

bestemming: Australië
Stad: Brisbane, Perth, Sydney

EF Taalreizen

18 + jaar
2-24 weken

Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 12 talen, 52 droombestemmingen en start elke maandag.

bestemming: Australië
Stad: Brisbane, Perth, Sydney

Volg een opleiding Australië

Kies voor een opleiding Australië en verlaat je comfort zone. In het buitenland wonen is altijd spannend: je verwacht sowieso wat verschillen, maar sommige dingen zijn wel héél anders dan thuis. Tijdens een opleiding Australië zul je versteld staan om de kleinste, gekste verrassingen: de smaak van de tandpasta, de grootte van een bakje yoghurt of het lawaai dat verkeerslichten maken. Maar zodra je gewend raakt en je Engelse vaardigheden verbeteren, valt alles op zijn plek. Hoeveel je hiervoor ook gereisd hebt: een opleiding Australië bezorgt je gegarandeerd nieuwe ideeën en zeer bruikbare taalvaardigheden.

Oefen jouw Engels met je nieuwe vrienden

Wie voor een opleiding Australië kiest, verbetert zijn Engels met nieuwe vrienden vanuit de hele wereld. Door tijd door te brengen met native speakers, doe je de ervaring op die je echt nodig hebt om de taal goed onder de knie te krijgen. Je internationale klasgenoten zullen ook graag Engels met je willen oefenen terwijl jullie samen het land ontdekken. Volg een opleiding in Brisbane, de populaire hoofdstad van Queensland, om je Engels te verbeteren. Slenter langs de rivier, leer over de Australische cultuur en oefen je Engels met de vriendelijke locals. Of kies voor een opleiding in Sydney, de grootste stad van Australië en een internationaal businessknooppunt in Zuidoost-Azië. Welke stad je ook kiest voor jouw opleiding Australië: je bent verzekerd van continue oefening, waardoor je taalvaardigheden blijven groeien.