Alle EF programma's

Opleiding in het buitenland

Opleiding in het buitenland
4.9
1639
(1.639 beoordelingen)
4.9

Volg een opleiding in het buitenland en leer een nieuwe taal spreken terwijl je het gastland verkent. Doe een opleiding voor een korte of lange periode, of bereid je met een voorbereidingsprogramma of taalcursus voor op een stage, studie of minor in het buitenland. Stel jouw programma samen en volg een opleiding in het buitenland waar, wanneer en voor hoe lang je zelf wilt. Vraag vandaag nog een gratis brochure aan.

Opleiding in het buitenland

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: AmerikaEngelandMaltaSpanjeCanadaFrankrijkIerlandKoreaAustraliëJapanDuitslandItaliëCosta RicaZuid-AfrikaSingaporeNieuw-Zeeland
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: AmerikaEngelandMaltaSpanjeCanadaFrankrijkIerlandKoreaAustraliëJapanDuitslandItaliëCosta RicaZuid-AfrikaSingaporeNieuw-Zeeland
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: AmerikaEngelandMaltaSpanjeCanadaFrankrijkIerlandKoreaAustraliëJapanDuitslandItaliëCosta RicaZuid-AfrikaSingaporeNieuw-Zeeland
EF Taalreizen

EF Taalreizen

50+ jaar
2-24 weken
Neem wat tijd voor jezelf met onze taalcursussen in het buitenland, speciaal ontworpen voor volwassenen van 50+. Geniet van gevarieerde lessen en activiteiten die speciaal op jouw interesses zijn afgestemd.
Bestemming: AmerikaEngelandMaltaSpanjeFrankrijkKoreaDuitslandItaliëCosta RicaZuid-AfrikaSingapore
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
Bestemming: AmerikaEngelandMaltaSpanjeCanadaFrankrijkIerlandKoreaAustraliëJapanDuitslandItaliëCosta RicaZuid-AfrikaSingaporeNieuw-Zeeland
EF High School Exchange Year

EF High School Exchange Year

14-18 jaar
Semester of studiejaar
Lokale High School
Ga op uitwisseling naar het buitenland als high school student op een lokale school en leer een andere cultuur kennen.
Bestemming: AmerikaEngelandIerland
EF ACADEMY

EF ACADEMY

14-19 jaar
1-4 jaar
Particuliere middelbare school
Behaal een internationaal erkend diploma en krijg toegang tot een top universiteit.
Bestemming: AmerikaEngeland
Hult International Business School

Hult International Business School

18+ jaar
Bachelor, master, MBA
Krijg een business degree bij Hult, een onafhankelijke prijswinnende business school met een campus op locaties over de hele wereld.
Bestemming: AmerikaEngelandChinaU.A.E.

Waarom een opleiding in het buitenland?

Tijdens een opleiding in het buitenland dompel je jezelf onder in een andere cultuur. Culturele onderdompeling is van essentieel belang bij het leren van welke vreemde taal dan ook. Bovendien is het de enige manier om de wereld en jouw plaats daarin te begrijpen. Wij bieden buitenlandse opleidingen aan waarbij je een taalcursus in het buitenland kunt volgen tijdens je middelbare schooltijd, na je eindexamen, in je studententijd of daarna.

Wat je achtergrond en doelen ook zijn, wij hebben sowieso dé buitenlandse opleiding voor jou! Je kunt een opleiding in het buitenland volgen van 2 weken tot 11 maanden op een bestemming naar keuze. Al onze opleidingen in het buitenland en de intensiteit daarvan zijn flexibel, om altijd aan te kunnen sluiten bij jouw doelen. Ga mee op een EF opleiding! Kies uit 10 talen, meer dan 50 bestemmingen, eigen internationale kwaliteitscholen en meer dan 50 jaar ervaring. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Wat zijn mijn opties voor een opleiding in het buitenland?

Als je met EF een opleiding in het buitenland gaat doen, kun je kiezen uit verschillende taalreizen over de hele wereld. Maar dit is niet de enige manier waarop EF jou kan helpen je droom van het volgen van een opleiding in het buitenland waar te maken!

Ga jij bijvoorbeeld een minor in het buitenland doen, maar ben je nog niet helemaal zeker of je de taal van het land van bestemming wel goed genoeg spreekt? EF biedt taalcursussen in 10 verschillende talen aan, dus er zal zeker een cursus tussen zitten die jou uitstekend zal voorbereiden op jouw minor in het buitenland.

Als je een studie op een buitenlandse universiteit gaat volgen, is het belangrijk dat je de voertaal van het land waar je wilt studeren goed spreekt. Een taalcursus van EF volgen ter voorbereiding op je studie zorgt ervoor dat jij als student zo goed mogelijk voorbereid van start kan gaan!

Een voorbereidende taalcursus is ook zinvol voor iedereen die bijvoorbeeld goede Engelse vaardigheden moet aantonen om zich aan te melden bij een universiteit in Engeland of Amerika. Je kunt een taal- of voorbereidingscursus ook combineren met het afleggen van een taalexamen. Certificaten van testen zoals TOEIC, IELTS en Cambridge English worden door universiteiten erkend als bewijs van taalniveau.

Voor studenten die na de middelbare school, hbo, of mbo opleidingen in het buitenland willen volgen, zijn er dus talloze opties. Als je nog niet precies weet wat je wilt studeren, dan kun je ook voorbereidende cursussen volgen, zoals EF Pathwayprogramma's, die jou een gegarandeerde studieplaats op een partneruniversiteit opleveren.

Een andere mogelijkheid is om een tussenjaar te nemen. Tijdens een tussenjaar stap je uit je comfort zone, word je zelfstandig, ondernemend en leer je jezelf steeds beter begrijpen. En dat terwijl je ondertussen een nieuwe taal en cultuur leert kennen! Je hebt de tijd van je leven en tegelijkertijd krijg je alle tijd en ruimte om zonder keuzestress na te denken over jouw toekomstplannen.

Of volg een bachelor of master bij Hult International Business School

Hult International Business School is gevestigd op meerdere locaties in Engeland en Amerika. Onze business school leidt ambitieuze internationale studenten op. Kies bijvoorbeeld voor een bachelor in Business, Internationale Betrekkingen of Communicatie of kies uit verschillende masterprogramma's, zoals een MBA.

Naar welk land je ook gaat, bij EF zijn de mogelijkheden eindeloos. Er zal dus zeker een cursus of opleiding zijn die perfect bij jou past!

Waarom een opleiding in het buitenland met EF de juiste keuze is

Onze buitenlandse studies worden in 10 talen aangeboden, op meer dan 50 locaties ter wereld. Je kunt letterlijk en figuurlijk alle kanten op, van een taalcursus in Japan, een uitwisselingsprogramma in Canada tot studeren in Engeland.

Als je voor een van onze programma's kiest, kun je een opleiding in het buitenland volgen zonder je druk te hoeven maken om praktische zaken: wij zorgen voor alle details. Kies voor het wonen in een gastverblijf voor een totale culturele onderdompeling, of logeer in een van onze veilige, comfortabele residenties waar je met studenten vanuit de hele wereld woont.

Waar je ook voor kiest: je hebt elke dag voldoende tijd om je nieuwe vaardigheden te oefenen en steeds vloeiender te worden in de taal. Wij helpen je ook met het regelen van alle andere praktische zaken die bij een opleiding in het buitenland komen kijken: visum, papierwerk, vervoer - zodat je vol vertrouwen aan jouw vervolgopleiding of minor in het buitenland kunt beginnen.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.