Opleiding in Canada

Opleiding in Canada
4.7
881
(881 beoordelingen)
4.7

Volg een opleiding in Canada en verbeter je Engels terwijl je een nieuwe manier van leven ontdekt. Onze programma's lopen van een paar weken tijdens de vakantie tot een volledig studiejaar. We maken jouw opleiding in Canada op maat, geheel afgestemd op jouw interesses en leerdoelen. Vraag vandaag nog een gratis brochure aan.

Opleiding in Canada

Opleiding in Canada

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Canada
Stad: TorontoVancouver
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: Canada
Stad: TorontoVancouver
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Canada
Stad: TorontoVancouver
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
Bestemming: Canada
Stad: TorontoVancouver

Opleiding in Toronto en Vancouver

Een opleiding in Canada is een unieke kans om jouw Engels te verbeteren terwijl je het schitterende landschap in dit uitgestrekte land ontdekt. Canada is een enorm land, bedekt met bossen, meren en natuurparken. Je kunt een paar weken een opleiding in Canada volgen, maar ook enkele maanden. Kies uit een breed scala aan programma's in Toronto en Vancouver, twee van de belangrijkste steden van het land.

Volg een opleiding in Toronto en studeer Engels terwijl je het allerbeste van deze stad ontdekt. Ervaar de kunst, relax met nieuwe vrienden in de haven van Lake Ontario en oefen het Engels dat je leert in onze kleine klassen. Een opleiding in Vancouver brengt je naar de schitterende Canadese westkust. Combineer een Engelse taalstudie met een ontdekkingstocht langs alles wat de stad te bieden heeft. Relax met native speakers terwijl je een aan je latte nipt in het hippe Gaslight-district of op de boot naar een van de vele eilanden zit.

Dankzij ons flexibele studieprogramma kun je algemene Engelse lessen combineren met een intensief academisch curriculum en verdiep je je in onderwerpen als marketing, toerisme en mode. Als je tijdens jouw opleiding in Canada graag een TOEFL- of TOEIC-examen wilt afleggen, bieden we daar ook geschikte voorbereidingscursussen voor aan.

Volg een opleiding in Canada

Canada is een divers land, vol met mogelijkheden voor zowel taalstudenten als professionals. Of je nu een opleiding in Canada wilt volgen om toegelaten te worden tot een Canadese universiteit of ervan droomt om op een dag in Canada te werken: onze programma's zijn het juiste pad naar jouw doelen. Met onze studiejaarprogramma's in Canada stomen we studenten klaar voor een Canadese universiteit. Sommige cursussen leveren je daarnaast studiepunten op voor jouw eigen universiteit. Breng je taalvaardigheid direct in praktijk en verrijk direct je CV.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.