ONZE SCHOLEN ZIJN OPEN! Bel ons voor de laatste beschikbaarheid

Opleiding in Engeland

Kies voor één van onze opleidingen in Engeland en leer Engels in de bakermat van de Engelse taal. Engeland is een geweldige plek voor wie op zoek is naar een volledige onderdompeling in de taal in een comfortabele omgeving. We bieden opleidingen in Engeland verspreid over het hele land, geschikt voor studenten van alle leeftijden en taalniveaus.

Opleiding in Engeland
EF ACADEMY – <span>International Boarding Schools</span>

EF ACADEMY – International Boarding Schools

14 - 19 jaar
Middelbaar schooldiploma in het buitenland
Behaal jouw middelbaar schooldiploma aan een EF Academy in Groot-Brittannië of Verenigde Staten.
bestemming: Engeland
Hult Internationale Business School

Hult Internationale Business School

Bachelor, Master, MBA en Executive Onderwijs
Krijg een business degree bij Hult, een onafhankelijke prijswinnende business school met een campus op locaties over de hele wereld.
bestemming: Engeland
Stad: Londen
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
bestemming: Engeland
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10 - 18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
bestemming: Engeland
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
bestemming: Engeland
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
bestemming: Engeland
EF High School Exchange Year

EF High School Exchange Year

14 - 18 jaar
1 jarig
Ga op uitwisseling naar het buitenland als high school student op een lokale school en leer een andere cultuur kennen.
bestemming: Engeland

Ontdek onze programma's op een populaire bestemming

Opleidingen in Engeland

Wie zijn Engels wil verbeteren met een opleiding in Engeland, volgt daarmee een pad dat vele studenten al eeuwenlang hebben bewandeld. Engeland trekt bijna meer internationale studenten dan welk land dan ook, dus je zult nieuwe mensen ontmoeten vanuit de hele wereld. Onze docenten focussen op persoonlijke aandacht, zodat je de taal zowel binnen als buiten de klas snel met vertrouwen spreekt. Volg een opleiding in Engeland van twee weken, een semester of een jaar: dat mag je zelf weten. Of je je nu wilt voorbereiden voor de TOEFL-test, je zakelijke Engels wilt verbeteren of je academische Engels naar een hoger niveau wilt tillen: wij bieden programma's aan in Engeland die zorgen dat jij je doelen bereikt.

Ontdek Engeland

Volg een opleiding in Engeland om je Engels te verbeteren en het land te leren kennen waar die taal als eerste werd gesproken. Bezoek Hever Castle, stap in de London Eye of geniet van de wilde schoonheid van de Britse kust. Je kunt kiezen uit programma's verspreid door het hele land. Waar je je opleiding in Engeland ook volgt, je zult beroemde attracties als Stonehenge en de Big Ben bezoeken, dus vergeet je camera niet. Al onze programma's omvatten dagelijkse excursies zowel vlakbij als op langere afstand, zodat je de bezienswaardigheden van Engeland kunt ontdekken en tegelijkertijd je taalvaardigheden kunt oefenen met je klasgenoten. Er was nog nooit een beter moment voor een opleiding in Engeland om zowel de taal te leren als dit land te ontdekken.