Opleiding in Frankrijk

Opleiding in Frankrijk
4.9
720
(720 beoordelingen)
4.9

Ga naar Frankrijk om de puntjes op de i te zetten van jouw Franse taalvaardigheid! Dit schitterende land vol culinair en cultureel plezier is een fantastische plek om aan je Frans te werken. We helpen je in elke fase van je programma, zodat je het meeste uit jouw opleiding in Frankrijk haalt. Vraag vandaag nog een gratis brochure aan.

Opleiding in Frankrijk

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: Frankrijk
Stad: ParijsNice
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Frankrijk
Stad: ParijsNice
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Frankrijk
Stad: ParijsNice
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
Bestemming: Frankrijk
Stad: ParijsNice
EF Taalreizen

EF Taalreizen

50+ jaar
2-24 weken
Neem wat tijd voor jezelf met onze taalcursussen in het buitenland, speciaal ontworpen voor volwassenen van 50+. Geniet van gevarieerde lessen en activiteiten die speciaal op jouw interesses zijn afgestemd.
Bestemming: Frankrijk
Stad: Nice

Volg een opleiding in Frankrijk

Als je eenmaal besloten hebt om een opleiding in Frankrijk te volgen, dan heb je een geweldige keuze gemaakt! Je kunt verschillende lesprogramma's volgen in Parijs of Nice, en in je vrije tijd bijvoorbeeld koffie drinken onder de Eiffeltoren of zonnen op een heerlijk zandstrand. Ben je op zoek naar het geraffineerde Parijse leven of studeer je liever in een wat relaxtere, laid-back sfeer? We bieden cursussen aan die geschikt zijn voor allerlei typen student. Van korte vakantiecursussen tot uitwisselingen en langere programma's: we hebben alles wat je nodig hebt om je Frans te verbeteren. Naar het buitenland gaan is verreweg de beste manier om een taal te leren, dus ontdek snel alle voordelen van het volgen van een opleiding in Frankrijk.

Het bourgondische leven

Het kan best spannend zijn om naar het buitenland te gaan, zeker wanneer je een wat langere opleiding in Frankrijk gaat volgen. Dan is het vrij logisch dat je je in het begin wat onzeker kan voelen of zelfs een beetje heimwee krijgt, maar onze Franse cursussen zijn zo ontzettend leuk dat je dat al snel weer vergeet. We helpen je met wennen aan het dagelijks leven van jouw opleiding in Frankrijk door accommodatie voor je te regelen in een studentenresidentie of in een gastverblijf bij Franse locals thuis. Afhankelijk van de door jou gekozen cursus worden de lessen afgewisseld met andere activiteiten en leuke excursies, zodat je het meeste uit jouw tijd in Frankrijk haalt en veel kansen krijgt om je nieuwe taalkennis toe te passen.

Kies voor een opleiding in Parijs of Nice

Volg een opleiding in Parijs om je Franse taalniveau een boost te geven. In deze legendarische stad kun je in een opwindende sfeer Frans leren. In je vrije tijd kun je alles ontdekken waar Parijs bekend om staat: musea, winkels van wereldklasse en een bruisend nachtleven bevinden zich allemaal bij de voordeur. Wie een Franse opleiding in Parijs volgt, vergroot zijn taalkennis en heeft tegelijkertijd ontzettend veel plezier in de stad van de liefde.

Waarom zou je een vakantie aan het strand niet combineren met een Franse opleiding in Nice? In Nice ontdek je meteen waarom deze plek zoveel toeristen trekt. Onze opleiding in Nice is een geweldige combinatie van Franse taal, cultuur en plezier: alles wat je nodig hebt om leren leuk te maken.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.