Studeren

Studeren in Frankrijk

Studeren in Frankrijk
4.9
720
(720 beoordelingen)
4.9

Studeren in Frankrijk is de beste manier om je Frans te verbeteren. Al na een paar weken zul je met meer zelfvertrouwen Frans spreken. EF's curriculum is erop gericht om snel Frans te leren, terwijl je ook tijd hebt om de Franse cultuur in je vrije tijd te leren kennen en ontdekken. Bekijk onze studieprogramma's in Frankrijk en neem vandaag nog contact met ons op.

Studeren in Frankrijk

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: Frankrijk
Stad: ParijsNice
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Frankrijk
Stad: ParijsNice
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Frankrijk
Stad: ParijsNice
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
Bestemming: Frankrijk
Stad: ParijsNice
EF Taalreizen

EF Taalreizen

50+ jaar
2-24 weken
Neem wat tijd voor jezelf met onze taalcursussen in het buitenland, speciaal ontworpen voor volwassenen van 50+. Geniet van gevarieerde lessen en activiteiten die speciaal op jouw interesses zijn afgestemd.
Bestemming: Frankrijk
Stad: Nice

Waarom Frans studeren in Frankrijk?

Of je nu een paar weken aan de Middellandse Zee wilt vertoeven of een heel jaar in Parijs wilt blijven: we bieden een groot aantal programma’s in Frankrijk aan. Onze drie scholen zijn centraal gelegen en hebben ruime, lichte interieurs en alle voorzieningen die een student nodig heeft. Kortom, de perfecte plek om Frans te leren.

Je bepaalt zelf hoe lang je wilt studeren in Frankrijk, variërend van twee weken tot een heel jaar, en welke vakken je wilt volgen. Je kunt je voorbereiden op een internationaal erkend taalexamen, de vaardigheden opdoen die je nodig hebt voor een specifiek vakgebied, of jezelf verdiepen in de Franse keuken, kunstgeschiedenis of mode.

Wat jouw doel ook is, bij EF vind je het programma dat bij je past. Ga jij bijvoorbeeld studeren aan een Franse universiteit, maar twijfel je of je niveau van Frans wel goed genoeg is om er te kunnen wonen, werken en studeren? Volg een taalcursus Frans in Parijs of Nice en ga goed voorbereid en zelfverzekerd je toekomst tegemoet.

Bij EF Parijs heb je ook de mogelijkheid om een van onze universitaire voorbereidingsprogramma's te volgen. Deze programma's stomen je klaar voor een bachelor, master of MBA en leveren je daarnaast een gegarandeerde plaats op bij een van onze partneruniversiteiten.

Waarom studeren in Frankrijk met EF?

Leer de Franse taal snel en effectief op onze geaccrediteerde taalscholen in Frankrijk. Als jij wilt studeren in Frankrijk dan kun je kiezen uit diverse taalcursussen Frans voor diverse niveau's, van verschillende lengtes, die elke maandag beginnen en aan jouw wensen, behoeften en interesses zijn aangepast.

Studeren in Frankrijk terwijl je de Bourgondische cultuur ontdekt in steden als Parijs en Nice? En dat in het gezelschap van nieuwe vrienden uit alle hoeken van de wereld? Dan ben je bij EF aan de juiste boulevard! Met meer dan 50 jaar ervaring zijn we marktleider op het gebied van taalreizen, studies in het buitenland en taalcursussen, waaronder in het prachtige Frankrijk. Een overzicht van onze garanties en accreditaties:

  • Gepersonaliseerde cursus: Studeer in Frankrijk en stel jouw ideale cursus samen, waar, wanneer en hoe je maar wilt. Jij beslist!
  • Gegarandeerde vooruitgang: Elke zes weken dat je Frans studeert in Frankrijk, ga jij gegarandeerd een niveau omhoog in jouw Franse spreek-, luister- en leesvaardigheid.
  • Internationaal netwerk: Honderden internationale klasgenoten van over de hele wereld studeren in Frankrijk op onze taalscholen, samen met jou!
  • Internationaal erkend: EF is een organisatie die universitair geaccrediteerde Franse taalcursussen aanbiedt in Frankrijk.
  • Een complete ervaring: Studeren in Frankrijk is meer dan alleen de Franse taal leren spreken en begrijpen. EF biedt jou een complete ervaring, inclusief activiteiten, excursies en persoonlijke begeleiding, van begin tot eind, van A tot Z.

Op welke bestemmingen kun je Frans studeren in Frankrijk?

Afhankelijk van jouw leeftijd biedt EF verschillende bestemmingen in Frankrijk aan. Voor de junioren hebben we twee bestemmingen in Frankrijk, namelijk Saint-Raphaël en Nice.

Voor jongeren ouder dan 16 jaar bieden we de mogelijkheid om Frans te studeren in Nice of Parijs. Afhankelijk van jouw voorkeur, leerdoelen en interesses bepaal jij wat het beste bij jou past. Ben jij een stadspersoon? Dan is Parijs meer iets voor jou ... of heb jij liever zon, zee en strand? Dan vallen Saint-Raphaël of Nice meer in de smaak!

Hoelang kun je studeren in Frankrijk?

In het algemeen kun je zelf kiezen hoelang je wilt studeren in Frankrijk. Een taalcursus Frans is minimaal twee weken lang. De meeste jongeren kiezen voor 3 tot 12 weken in het buitenland. Voor jongeren die heel ambitieus zijn en hun Franse taalvaardigheden echt willen verbeteren, bieden we zelfs de mogelijkheid om een jaar lang in Frankrijk te studeren.

Wat zijn de accommodaties voor Frans studeren in Frankrijk?

Wie gaat studeren in Frankrijk kiest zelf de accommodatie die bij hem past. We bieden een gastverblijf of studentenresidentie aan voor scholieren en studenten die Frans studeren in Frankrijk. De meeste van hen kiezen om te wonen in een gastverblijf waardoor zij in nauw contact komen te staan met hun Franse gastgezin: samen eten, samen de dag doornemen ... en in het weekend natuurlijk gezellig naar het café of restaurant! Je ontwikkelt een persoonlijke band met jouw gastgezin. Wie weet, keer jij een aantal jaren later nog eens terug naar je tweede familie!

Ook kun je ervoor kiezen om te logeren in een residentie met andere studenten, afkomstig uit alle hoeken van de wereld. Deze optie is een aanrader voor wie graag wat meer zelfstandigheid, onafhankelijkheid en flexibiliteit nastreeft. Ook ondernemen de studenten onderling ontzettend veel sociale activiteiten. Maar welke accommodatie je ook kiest, je krijgt altijd voldoende kansen om je Frans te oefenen.

Wat kan studeren in Frankrijk kosten?

Afhankelijk van welke bestemming je kiest zijn er meerdere mogelijkheden om te studeren in Frankrijk. De taalcursussen variëren van 20 lessen per week tot 32 lessen per week. De kosten van studeren in Frankrijk hangen dan ook af van meerdere factoren zoals de duur van de cursus, welke cursus je kiest, je accommodatie en andere omstandigheden.

Ik wil studeren in Frankrijk, wat nu?

Wacht niet langer en ga Frans studeren in Frankrijk. Wil jij meer informatie over de duur, accommodatie en inhoud van studeren in Frankrijk? Of meer weten over onze taalscholen in Parijs en Nice?

Neem dan contact op met één van onze studiebegeleiders via 085 048 0900 of download de gratis brochure en ontvang alle informatie over Frans studeren in Frankrijk.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.