Frankrijk

Studeren in Nice

Studeren in Nice
4.5
404
(404 beoordelingen)
4.5

Kom studeren in Nice waar je Frans kunt studeren terwijl je geniet van de Mediterrane stranden. Onze studieprogramma's in Nice bestaan uit een combinatie van interactieve Franse lessen in kleine groepen met een overvol activiteitenschema, zodat je Nice kunt ontdekken met je nieuwe studiegenoten. Investeer in jezelf en ontdek wat EF voor jou kan betekenen.

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Frankrijk
Stad: Nice
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: Frankrijk
Stad: Nice
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Frankrijk
Stad: Nice
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
Bestemming: Frankrijk
Stad: Nice
EF Taalreizen

EF Taalreizen

50+ jaar
2-24 weken
Neem wat tijd voor jezelf met onze taalcursussen in het buitenland, speciaal ontworpen voor volwassenen van 50+. Geniet van gevarieerde lessen en activiteiten die speciaal op jouw interesses zijn afgestemd.
Bestemming: Frankrijk
Stad: Nice

Waarom studeren in Nice?

Hoe klinkt studeren in Nice je in de oren? Kustplaats Nice aan de Middellandse Zee laat je een Franse taalcursus combineren met een onvergetelijke vakantie. Tijdens het studeren in Nice slenteren jij en je klasgenoten in de lunchpauze over de beroemde straten van deze pittoreske stad. Houd je ogen goed open, want voor je het weet zie je een beroemdheid die voor de stranden, mooie uitzichten, chique winkels en trendy casino's naar Nice is gekomen. Op onze excursies leer je de beste plekken van Nice kennen, waarna je nog genoeg vrije tijd hebt om naar die hotspots terug te gaan.

Een combo van cultuur en geschiedenis

Iedereen moet eens naar Parijs, maar als je op zoek bent naar een wat relaxtere plek om te studeren, dan is studeren in Nice het ideale alternatief. Nice heeft een lange en fascinerende geschiedenis die helemaal terug gaat tot de vroege grotbewoners. Hou je van kunst, dan kun je naar het Matisse museum voor een van de grootste collecties van deze artiest. Ook kent Nice een drukke agenda vol concerten, festivals en shows in en om de stad. 's Zomers kan het druk zijn in Nice, maar in de rest van het jaar is het rustiger. Wie gaat studeren in Nice, vindt daar zowel geschiedenis en cultuur als uitgestrekte stranden en een heerlijk klimaat.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.