Opleiding Frans

Opleiding Frans
4.8
1131
(1.131 beoordelingen)
4.8

Heb jij interesse in een Franse opleiding? Het maakt niet uit hoe oud je bent - wij hebben het juiste programma voor je. Onze innovatieve Franse cursussen geven je alles wat je nodig hebt om de taal met vertrouwen te leren spreken. Een opleiding Frans zorgt ervoor dat je de hele dag met Franssprekenden communiceert. Vraag vandaag nog een gratis brochure aan.

EF Taalreizen

EF Taalreizen

10 - 18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Frankrijk
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: Frankrijk
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Frankrijk
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
Bestemming: Frankrijk

Opleiding Frans

Gratis brochure

Ontdek onze programma's op een populaire bestemming

Waarom een opleiding Frans volgen met EF?

Of je nu een paar zomerweken aan de Franse Middellandse Zeekust wilt doorbrengen of een heel jaar in Parijs, wij bieden je tal van mogelijkheden om een opleiding Frans te volgen. Al onze scholen zijn centraal gelegen, modern en comfortabel ingericht - de perfecte omgeving voor een opleiding Frans.

Jij bepaalt zelf hoe lang jouw opleiding Frans duurt, van twee weken tot een jaar, en welke cursussen je in die tijd volgt. Je kunt je voorbereiden op een taalexamen, de nodige taalvaardigheden verwerven om in een bepaalde branche te werken of specialiseren in de Franse cuisine, kunstgeschiedenis of mode.

Frans opleiding in gastverblijf of studentenresidentie?

Kies je accommodatie om een Franse opleiding te volgen op basis van jouw interesses Velen kiezen voor een Frans gastgezin om te dineren en de avonden en weekends door te brengen. U geniet van de privacy van een gezin in de verte en ontwikkelt persoonlijke relaties met uw gastheren.

Degenen die meer flexibiliteit en sociale interactie verkiezen, blijven bij studenten van over de hele wereld in een van onze slaapzalen. Welke accommodatie je ook kiest, als je in Frankrijk studeert, heb je genoeg gelegenheid om je taalvaardigheden in het dagelijks leven te oefenen.