Opleiding Italiaans

Opleiding Italiaans
4.7
1176
(1.176 beoordelingen)
4.7

Een opleiding Italiaans is dé manier om het heerlijke eten en de geweldige architectuur van Italië te ontdekken. Dankzij onze kleine klassen ben je verzekerd van alle persoonlijke aandacht die je nodig hebt en onze innovatieve lesmethoden maken het leren praktijkgericht. Een opleiding Italiaans is dé stap om snel vooruitgang te boeken. Vraag vandaag nog een gratis brochure aan.

EF Taalreizen

EF Taalreizen

10 - 18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Italië
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: Italië
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Italië
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
Bestemming: Italië

Opleiding Italiaans

Gratis brochure

Volg een opleiding in Italië

Met EF's opleiding Italië studeer je Italiaans en verdiep je jezelf in de geweldige cultuur en keuken van het land. Na de lessen in onze kleine klassen kun je dit geweldige land ontdekken en oefen je je nieuwe taalvaardigheden met de vriendelijke Italianen. Tijdens de opleiding Italië van EF ga je met sprongen vooruit en kom je thuis met heel veel geweldige herinneringen.

Verblijf in de eeuwige stad Rome

Meld je aan voor een opleiding in Rome om Italiaans te leren in de eeuwige stad. Bezoek het Colosseum, de Sixtijnse Kapel en Villa Borghese. Wie daar, zoals het gezegde, 'doet zoals de Romeinen doen', zal tijdens de opleiding in Rome binnen een mum van tijd de taal spreken.