ONZE SCHOLEN ZIJN OPEN! Bel ons voor de laatste beschikbaarheid

Spaanse programma's

Als je je Spaans wilt verbeteren, vind je bij EF ongetwijfeld het Spaanse programma dat past bij je persoonlijke doelen en wensen. Of je de taal nu al spreekt of juist een absolute beginner bent: onze innovatieve cursussen Spaans worden gegeven aan kleine klassen en leggen de nadruk op comfortabel communiceren.

Spaanse programma's
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
bestemming: SpanjeCosta Rica
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10 - 18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
bestemming: SpanjeCosta Rica
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
bestemming: SpanjeCosta Rica
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
bestemming: SpanjeCosta Rica

Ontdek onze programma's op een populaire bestemming

Spaans met EF

Het zal niet lastig zijn om een EF programma Spaans te vinden dat aansluit op jouw behoeften. We bieden cursussen aan voor beginners, gemiddelde en gevorderde sprekers en dankzij onze toets voorafgaand aan het programma verzekeren we je van een plek in de juiste klas. Onze cursussen Spaans variëren in lengte, van een paar weken tot een compleet academisch jaar, dus je kunt zelf bepalen hoe lang je wilt blijven om je taalvaardigheden te verbeteren. Ook kun je kiezen uit verschillende bestemmingen in de Spaanssprekende wereld, zodat je naar een stad gaat die aansluit bij jouw doelen en persoonlijkheid. Er zijn zo ontzettend veel geweldige programma's Spaans, dat het kiezen welke je wilt volgen misschien wel het moeilijkste aspect ervan is. Verbreed je horizon met de programma’s van EF Education First in Spaans. Beleef de tijd van je leven op meer dan 50 bestemmingen. Vertrek iedere maandag met EF!

EF Programmamogelijkheden

We bieden altijd een programma Spaans dat je helpt bij het bereiken van je doel, ongeacht je ambitie. Wil je extra snel Spaans spreken, dan kun je je aanmelden voor een intensieve cursus met 32 lessen per week. Wil je liever een cursus met voldoende tijd om de regio te ontdekken, dan kun je een cursus volgen met minder lessen en meer vrije tijd om op pad te gaan. Door middel van onze keuzevakken kun je Spaans toepassen op het gebied van business, geesteswetenschappen of kunst. Wil je een officiële erkenning van je taalvaardigheden, dan kun je je aanmelden voor een examenvoorbereidingscursus. We bieden zelfs EF programma's Spaans aan die een stage bevatten, zodat je je taalkennis in een professionele omgeving kunt toepassen.