Een bijzondere aanpak om Spaans te leren is een taalcursus Costa Rica van EF. Alle cursussen kunnen worden aangepast aan jouw planning, niveau en interesses. Dus als je langer wilt blijven om Centraal-Amerika te ontdekken of juist basis-Spaans wilt leren tijdens een kort verblijf: alles is mogelijk tijdens een cursus Spaans in Costa Rica!

Kies een leeftijdscategorie

EF Taalreizen

13 - 18 jaar
2-24 weken

Zet jouw eerste stap naar zelfstandigheid met een taalcursus in het buitenland bij een erkende EF-taalschool.

bestemming: Costa Rica

EF Taalreizen

18 + jaar
2-24 weken

Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 12 talen, 52 droombestemmingen en start elke maandag.

bestemming: Costa Rica

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden

Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.

bestemming: Costa Rica

EF Taalreizen

13 - 16 jaar
2-6 weken
Groepsreizen

Je eerste buitenland avontuur? Kies voor een groepsreis met een Nederlands sprekende begeleider als steuntje in de rug!

bestemming: Costa Rica
Stad: Playa Tamarindo

Volg een cursus Spaans in Costa Rica hoe jij dat wilt

Tijdens onze taalcursus Costa Rica kun je zelf bepalen hoe lang je wilt blijven, hoe intensief je wilt leren en welke vakken je graag wilt volgen. We geloven dat Spaans leren in Costa Rica niet lukt op een 'one-size-fits-all'-wijze, dus het is ons doel om jou een compleet op maat gemaakte ervaring te bezorgen.

Onze ervaren docenten en begeleiders helpen je met het bepalen van je leerdoelen en samen stel jij een taalprogramma op waarmee je die op snelle en effectieve wijze Spaans kunt leren in dit waanzinnige land. Een Spaanse taalcursus Costa Rica is een unieke kans om een nieuw deel van de wereld te leren kennen en je weg te vinden in een andere cultuur. Je zult direct het verschil merken in jouw taalvaardigheden!

Spaans leren in Costa Rica terwijl je zont, surft of danst

Costa Rica is een geweldig land voor bezoekers met interesses die variëren van zonnen en surfen tot rodeo's en salsadansen. Wanneer je je aanmeldt voor een taalcursus in Costa Rica kun je deelnemen aan een groot aantal speciaal voor studenten georganiseerde activiteiten.

Ontdek in jouw vrije tijd het regenwoud, zoef per kabelbaan van boomtop naar boomtop, snorkel in het heldere water om zeeschildpadden te spotten of neem een duik vanaf de perfecte zandstranden. Een cursus Spaans Costa Rica is ideaal voor avonturiers die hun Spaans willen verbeteren op een uitdagende, schitterende bestemming. Ga Spaans leren in Costa Rica met EF! Waar wacht je nog op?