Programma's in Malaga

Programma's in Malaga
4.6
671
(671 beoordelingen)
4.6

Volg Spaans bij EF in Malaga, dé uitvalsbasis voor toeristen aan de populaire Costa del Sol. Al onze cursussen kunnen worden aangepast aan jouw planning, dus je kunt je Spaanse lessen prima combineren met zonnebaden op een van de uitstekende stranden van Malaga. Vraag vandaag nog een gratis brochure aan.

Programma's in Malaga

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: Spanje
Stad: Malaga
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Spanje
Stad: Malaga
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Spanje
Stad: Malaga
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
Bestemming: Spanje
Stad: Malaga
EF Taalreizen

EF Taalreizen

50+ jaar
2-24 weken
Neem wat tijd voor jezelf met onze taalcursussen in het buitenland, speciaal ontworpen voor volwassenen van 50+. Geniet van gevarieerde lessen en activiteiten die speciaal op jouw interesses zijn afgestemd.
Bestemming: Spanje
Stad: Malaga

EF Malaga

Of je nu op een korte taalvakantie gaat of een veel langer programma wilt volgen om vloeiend Spaans te spreken: we hebben altijd een cursus bij EF Malaga die perfect aansluit op jouw behoeften. Wil je graag veel naar het strand en veel verschillende plekken van de Spaanse kunst kunnen ontdekken, kies dan een programma met veel vrije tijd. Wil je juist zo snel mogelijk goed Spaans leren spreken in Malaga, volg dan een jaar lang een intensieve cursus. Voor welke optie je ook kiest, je zult altijd genieten van de relaxte sfeer in een van Spanje's beste kustplaatsen. Waarschijnlijk gaat het leren van Spaans je in Malaga zelfs gemakkelijker af dan je zou denken. Verbreed je horizon met de programma’s van EF Education First in Malaga. Beleef de tijd van je leven op meer dan 50 bestemmingen. Vertrek iedere maandag met EF!

Méér dan Spaans in Malaga

Door extra vakken toe te voegen aan je lesrooster, leer je extra snel en goed Spaans in Malaga. Dankzij onze keuzevakken kun je je verdiepen in aanvullende thema's als Spaans toerisme en flamencodansen. Afhankelijk van de wensen van de student stelt de school een lesprogramma op maat samen. Zo kun je je in Malaga ook voorbereiden op een internationaal erkend taalexamen. Je wordt in de les klaargestoomd voor een hoge testscore, zodat de uitslag je kan helpen bij toelating tot een universiteit of het vinden van een baan. Haal daarom het meeste uit jouw tijd in Malaga door je te verdiepen in ons brede aanbod aan mogelijkheden.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.