ONZE SCHOLEN ZIJN OPEN! Bel ons voor de laatste beschikbaarheid

Studeren in Los Angeles

Kom Engels studeren in LA waar zonneschijn, bekende sterren en een hoop glamour op je wachten in de 'city of angels'. Onze Amerikaanse studieprogramma's Engels in LA zijn voor tieners, studenten en volwassenen en het maakt niet uit wat jouw leeftijd is of op welk niveau je Engels spreekt, we hebben het juiste programma voor jou. Studeer Engels in Los Angeles met EF, ontdek de stad of relax op het strand. Vraag een brochure aan en laat je dromen uitkomen.

Studeren in Los Angeles
EF ACADEMY – <span>International Boarding Schools</span>

EF ACADEMY – International Boarding Schools

14 - 19 jaar
Middelbaar schooldiploma in het buitenland
Behaal jouw middelbaar schooldiploma aan een EF Academy in Groot-Brittannië of Verenigde Staten.
bestemming: Amerika
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
bestemming: Amerika
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10 - 18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
bestemming: Amerika
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
bestemming: Amerika
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
bestemming: Amerika
EF High School Exchange Year

EF High School Exchange Year

14 - 18 jaar
1 jarig
Ga op uitwisseling naar het buitenland als high school student op een lokale school en leer een andere cultuur kennen.
bestemming: Amerika

Waarom studeren in Los Angeles?

Vergeet je vaak wat je in de Engelse les hebt geleerd? Maak je geen zorgen. Wanneer je gaat studeren in LA, merkt dat zijn geheugen al snel verbetert omdat je door de volledige onderdompeling in de taal continu je Engels oefent en de hele dag door feedback krijgt op je taalvaardigheden. De klassen zijn klein, zodat je veel nieuwe vrienden maakt en Engels studeren niet alleen uitdagend en leerzaam, maar vooral heel erg leuk wordt. Studeren in LA is anders dan studeren in je eigen land omdat je het geleerde elke dag meteen in de praktijk brengt en daarmee meteen in je geheugen vastspijkert voor toekomstig gebruik. Daarnaast vergaar je bovendien met eigen ogen over de geestdriftige cultuur van deze stad.

Studentenleven in LA

Relax op een strand vol palmbomen, shop in de chicste winkels ter wereld of ga celebrities spotten tijdens het studeren in LA. Zowel binnen als buiten het klaslokaal krijg je voldoende tijd om je pas geleerde taalvaardigheden te oefenen met je nieuwe vrienden. Los Angeles staat bekend om zijn bruisende nachtleven, dus in je vrije tijd kun je de dansvloer onveilig maken in een discotheek of met vrienden iets drinken in een van de vele cafés. Wie eenmaal weet wat studeren in LA inhoudt, keert huiswaarts vol avontuurlijke verhalen en meer Engelse taalkennis.