Verenigde Staten

Studeren in Los Angeles

Studeren in Los Angeles
4.7
628
(628 beoordelingen)
4.7

Kom Engels studeren in LA waar zonneschijn, bekende sterren en een hoop glamour op je wachten in The City of Angels. Onze Amerikaanse studieprogramma's Engels in LA zijn voor tieners, studenten en volwassenen en het maakt niet uit welk niveau je Engels spreekt: wij hebben het juiste programma voor jou. Lees verder en ontdek wat EF voor jou in petto heeft.

Studeren in Los Angeles

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: Amerika
Stad: Los Angeles
EF ACADEMY

EF ACADEMY

14-19 jaar
1-4 jaar
Particuliere middelbare school
Behaal een internationaal erkend diploma en krijg toegang tot een top universiteit.
Bestemming: Amerika
Stad: Los Angeles
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Amerika
Stad: Los Angeles
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Amerika
Stad: Los Angeles
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
Bestemming: Amerika
Stad: Los Angeles
EF High School Exchange Year

EF High School Exchange Year

14-18 jaar
Semester of studiejaar
Lokale High School
Ga op uitwisseling naar het buitenland als high school student op een lokale school en leer een andere cultuur kennen.
Bestemming: Amerika

Waarom studeren in Los Angeles?

Vergeet je vaak wat je in de Engelse les hebt geleerd? Maak je geen zorgen. Wie gaat studeren in LA, merkt dat zijn geheugen al snel verbetert omdat je door de volledige onderdompeling in de taal continu je Engels oefent en de hele dag door feedback krijgt op je taalvaardigheden. De klassen zijn klein, zodat je veel nieuwe vrienden maakt en Engels studeren niet alleen uitdagend en leerzaam, maar vooral heel erg leuk wordt. Studeren in LA is anders dan studeren in je eigen land omdat je dat wat je hebt geleerd elke dag meteen in de praktijk brengt en het daarmee meteen in je geheugen vastspijkert voor toekomstig gebruik.

Elke ervaring, binnen of buiten het klaslokaal, verrijkt je begrip van de taal en geeft je onvergetelijke verhalen om te delen als je weer thuis bent. Studeren in Los Angeles is een ervaring die verder gaat dan het klaslokaal. Het is een avontuur dat je onderdompelt in een boeiende taal, cultuur en levensstijl, waardoor je blijvende herinneringen maakt een veel nieuwe skills leert.

Het studentenleven in LA

Het studentenleven in Los Angeles is allesbehalve saai. Relax op een strand vol palmbomen, shop in de chicste winkels ter wereld of ga celebrities spotten tijdens het studeren in LA. Zowel binnen als buiten het klaslokaal krijg je voldoende tijd om je pas geleerde taalvaardigheden te oefenen met je nieuwe vrienden. Los Angeles staat bekend om zijn bruisende nachtleven, dus in je vrije tijd kun je de dansvloer onveilig maken in een discotheek of met vrienden iets drinken in een van de vele cafés. Wie eenmaal weet wat studeren in LA inhoudt, keert huiswaarts vol avontuurlijke verhalen en meer Engelse taalkennis.

Het activiteitenteam van EF organiseert allerlei verschillende activiteiten, die zijn afgestemd op verschillende interesses. Zo kun je nieuwe herinneringen maken met nieuwe vrienden, zowel op als buiten de campus.

  • Schoolevenementen: Geniet van onder andere leuke EF-feesten, spelletjesavonden, barbecues, rondleidingen door de stad, sportactiviteiten.
  • Verken lokale bezienswaardigheden: Bezoek iconische bezienswaardigheden zoals het beroemde Hollywood sign, Paul Smith's iconische Pink Wall en de levendige Santa Monica Pier.
  • Weekenduitstapjes: Plan samen met ons adembenemende weekenduitstapjes naar bestemmingen als Disneyland, Universal Studios, San Diego, de Grand Canyon en vele andere boeiende opties.

Waar kun je studeren in Los Angeles?

Voor degenen die Engels willen studeren in Los Angeles biedt onze EF school een uitzonderlijke leeromgeving op een gloednieuwe, moderne campus. Onze campus is strategisch gelegen op slechts 5 minuten lopen van de levendige winkels en restaurants op Washington Boulevard en biedt je de mogelijkheid om het Amerikaanse universiteitsleven te ervaren in een internationale omgeving.

Onze campus biedt niet alleen de perfecte omgeving om in te kunnen studeren, maar plaatst je ook in het hart van een van de meest opwindende steden ter wereld. De prachtige stranden van Los Angeles zijn gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, zodat je in je vrije tijd kunt genieten van activiteiten als surfen en skateboarden.

Bovendien geeft onze toplocatie in de buurt van Pasadena's historische wijk en de beroemde Rose Bowl je de kans om de rijke geschiedenis en diverse cultuur die Los Angeles te bieden heeft te verkennen. Pasadena, de thuisbasis van het prestigieuze California Institute of Technology (Caltech), is een plek waar innovatie en leren samensmelten en biedt een verrijkende omgeving voor je educatieve ervaring.

Als je tijdens je studie in Los Angeles op de EF campus verblijft, profiteer je daarnaast van een breed aanbod aan voorzieningen, waaronder een cafetaria, een gezellige studentenlounge, volledige sportfaciliteiten en Wi-Fi-toegang. Het EF-team staat 24 uur per dag voor je klaar om ervoor te zorgen dat je verblijf altijd aangenaam en comfortabel is.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.