Studeren in Vancouver

Studeren in Vancouver
4.4
568
(568 beoordelingen)
4.4

Ga studeren in Vancouver als je van het outdoorleven houdt. Je volgt uitstekend onderwijs in Vancouver en kunt alle activiteiten meemaken die de stad je biedt, van skiën tot kajakken en van hiken tot kamperen. Een paradijs voor iedereen met interesse in de natuur die wil studeren in Vancouver. Lees verder en ontdek wat EF voor jou kan doen.

EF Taalreizen

EF Taalreizen

10 - 18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Canada
Stad: Vancouver
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: Canada
Stad: Vancouver
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Canada
Stad: Vancouver
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
Bestemming: Canada
Stad: Vancouver

Studeren in Vancouver

Gratis brochure

Studeren in Vancouver

Wie gaat studeren in Vancouver leert Engels in een van de mooiste steden van Canada. Kom voor een korte taalvakantie of blijf een heel studiejaar om de taal vloeiend te leren spreken. Ongeacht hoe lang je blijft studeren in Vancouver, zul je profijt hebben van de Engelstalige omgeving waar je je volledig in onderdompelt. In de les krijg je veel communicatie-oefeningen zodat je de taal buiten het klaslokaal met vertrouwen zult spreken. Zit je niet in de les, dan geniet je bijvoorbeeld van internationale maaltijden en live muziek in de stad of ga je hiken, skiën of kajakken in de omliggende parken en bossen. Het leven is heerlijk wanneer je komt studeren in Vancouver.

Specialiseer je studie in Vancouver

Tijdens het studeren in Vancouver kun je uit verschillende Engelse cursussen kiezen om je academische en werkgerelateerde doelen te bereiken. Examenvoorbereidingscursussen helpen je bij het behalen van hoge scores op internationaal erkende taalexamens, waarmee je bijvoorbeeld toegelaten kunt worden tot een universiteit of een geweldige baan kunt krijgen bij een internationaal bedrijf. Heb je interesse in zakelijk of juridisch Engels, kom dan studeren in Vancouver en volg een programma dat focust op deze thema's. Of je nu de ambitie hebt om je carrière een boost te geven, een betere universitaire student te worden of gewoon beter Engels te spreken: door te studeren in Vancouver bereik je je doel.