Duits studeren

Duits studeren in het buitenland terwijl je vrienden maakt en inzicht krijgt in de Deutsche cultuur, dat is EF. Je zult niet louter Duits studeren, want na de lessen worden er talloze excursies georganiseerd zodat je de taal dagelijks in de pratijk brengt. Vanaf dag 1 werken onze docenten om jouw Duits snel en effectief te verbeteren. Lees verder en ontdek wat EF voor jou in petto heeft.

Duits studeren

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
bestemming: Duitsland

EF Taalreizen

10 - 18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
bestemming: Duitsland

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
bestemming: Duitsland

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
bestemming: Duitsland

Waarom Duits studeren in het buitenland?

Wie kiest voor Duits studeren in het buitenland, dompelt zichzelf 24 uur per dag onder in de Duitse taal en cultuur - en dat is een totaal andere ervaring dan thuis Duitse lessen volgen. Als je al wat Duits hebt geleerd, zul je al wat meer begrijpen dan wanneer je nog geen woord spreekt, maar het duurt toch altijd even om te wennen aan native speakers.

Tijdens jouw cursus zijn jouw Duitse lessen jouw topprioriteit, en ons ervaren docententeam helpt je graag bij het bereiken van jouw taaldoelen. Je tijd in Duitsland wordt bovendien gevuld met culturele belevenissen en persoonlijke groei. Naast alle academische voordelen zijn deze ervaringen het grootste profijt van Duits studeren in Berlijn of München.

Een studie Duits die aansluit op jouw niveau en interesses

We willen graag dat je ons uitlegt waarom je kiest voor Duits studeren. Wil je zo de academische vaardigheden aanleren die je nodig hebt om toegelaten te worden tot een Duitse universiteit? Wil je focussen op nieuwe zakelijke communicatievaardigheden die je in jouw loopbaan kunt gebruiken? Of wil je gewoonweg meer leren over de Duitse taal en cultuur?

Al je ons uitlegt wat jouw doel is, dan kunnen we je adviseren bij het kiezen van het juiste programma en zorgen dat je de juiste verwachtingen hebt. Tijdens het Duits studeren zelf begeleiden we je bij elke stap om te zorgen dat je op de juiste weg bent om je doelen te bereiken tijdens jouw verblijf in Duitsland.