Taalkamp Duits

Taalkamp Duits
4.6
1184
(1.184 beoordelingen)
4.6

Een taalkamp Duits is een geweldige manier om Duitsland te ontdekken terwijl je de taal leert. Dankzij onze innovatieve lesmethoden en professionele docenten zul je het Duits snel met vertrouwen spreken. Maak herinneringen die je nooit zult vergeten op ons taalkamp Duits. Meer weten? Hieronder vind je alle informatie die je zoekt.

Taalkamp Duits

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: Duitsland
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Duitsland

Ontdek bestemmingen

Taalkamp Duits

Op taalkamp Duits leer je deze taal met vertrouwen spreken. Onze ervaren leraren focussen op het opbouwen van jouw communicatievaardigheden zodat je je zelfverzekerd voelt bij het in het Duits praten in allerlei dagelijkse situaties. Je zult profijt hebben van de nieuwste technologieën voor taalonderwijs in het klaslokaal. Wil je ook over de Duitse cultuur leren, dan kan dat tijdens de georganiseerde excursies de we op elk taalkamp Duits aanbieden. Daarnaast heb je veel vrije tijd om zelf op pad te gaan en locals te ontmoeten waarmee je je nieuwe taalkennis kunt oefenen. Na afloop van een taalkamp Duits kom je thuis met verbeterde taalvaardigheden en heel veel nieuwe vrienden

Het belang van Duits

Op taalkamp Duits leer je een van de belangrijkste talen ter wereld. In Europa hebben meer dan 100 miljoen mensen Duits als moedertaal. Aangezien Duitsland een van de sterkste economieën ter wereld heeft, leer je op taalkamp Duits de woordenschat die onder meer veel gesproken wordt in de politiek en zakenwereld. Het Duits heeft dezelfde roots als een aantal andere talen, wat het gemakkelijk maakt om die te leren wanneer je deze eenmaal onder de knie hebt. Een van de belangrijkste redenen om Duits te leren is natuurlijk dat dat leuk is. Maar waarom je de taal ook wilt leren, een taalkamp Duits brengt je altijd op weg naar een hoog taalniveau.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.