Taalcursus

Taalcursus Duits

Taalcursus Duits
4.8
1089
(1.089 beoordelingen)
4.8

Duits leren kan lastig zijn door alle gecompliceerde grammaticaregels en vervoegingen. Met een goede taalcursus Duits heb je deze regels zo onder de knie en ga je het zeker leuker vinden om Duits te leren. Er is geen betere manier dan een cursus Duits in Duitsland. Meer weten over een taalreis Duits? Hieronder vind je alle informatie die je zoekt.

Taalcursus Duits

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: Duitsland
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Duitsland
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Duitsland
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
Bestemming: Duitsland
EF Taalreizen

EF Taalreizen

50+ jaar
2-24 weken
Neem wat tijd voor jezelf met onze taalcursussen in het buitenland, speciaal ontworpen voor volwassenen van 50+. Geniet van gevarieerde lessen en activiteiten die speciaal op jouw interesses zijn afgestemd.
Bestemming: Duitsland

Ontdek bestemmingen

Waarom Duits leren?

Een goede taalcursus Duits moet voldoende gedetailleerd zijn om jou correct en volledig Duits te leren, maar ook concreet genoeg zijn om jou het zelfvertrouwen te geven om vanaf het begin Duits te spreken. Onze taalcursus Duits omvat beide. Vanaf dag 1 focussen we op het aanleren van Duitse spreek- en luistervaardigheden.

Na de les ga je op pad met medestudenten en oefen je wat je zojuist hebt geleerd. Deze sterke cyclus van leren, oefenen en toepassen is de basis van elke taalcursus Duits. Of je nu naar een Duits zomerkamp komt of een heel academisch jaar blijft, na thuiskomst zul je de taal met meer vertrouwen spreken en gemotiveerd zijn om Duits te blijven leren en gebruiken.

Een studie Duits die aansluit op jouw niveau en interesses

We willen graag dat je ons uitlegt waarom je kiest voor Duits studeren. Wil   je zo de academische vaardigheden aanleren die je nodig hebt om toegelaten te   worden tot een Duitse universiteit? Wil je focussen op nieuwe zakelijke   communicatievaardigheden die je in jouw loopbaan kunt gebruiken? Of wil je   gewoonweg meer leren over de Duitse taal en cultuur?

Al je ons uitlegt wat jouw doel is, dan kunnen we je adviseren bij het   kiezen van het juiste programma en zorgen dat je de juiste verwachtingen   hebt. Tijdens het Duits studeren zelf begeleiden we je bij elke stap om te   zorgen dat je op de juiste weg bent om je doelen te bereiken tijdens jouw   verblijf in Duitsland.    

Waarom een taalreis Duits van EF de beste keuze is

We zijn er trots op een van de grootste aanbieders van taalreizen ter wereld te zijn. We nemen studenten mee naar meer dan 60 bestemmingen op elk continent, met uitzonding van Antarctica! Of je nu op zoek bent naar een beproefde, typische talenreis naar Londen of meer zin hebt in een unieke trip naar Zuid-Afrika: je vindt het hier.

Maar wat ons echt uniek maakt, is dat we méér doen dan je alleen een reis verkopen. We zijn de enige onderwijsinstelling die je begeleiden bij elke stap van je taalprogramma, vanaf het moment dat je begint met oriënteren tot jouw thuiskomst na afloop van je talenreis. Je kunt zelfs de hele wereld rondreizen en weer terugkomen, maar er altijd op rekenen dat onze taalreizen een groot succes zijn.

Veelgestelde vragen

Welk taalniveau heb ik nodig voor een taalreis Duits?

Onze taalreis Duits combineert enkele uren klassikale taalles per dag met geplande activiteiten en voldoende vrije tijd. Dit rooster biedt genoeg structuur om je taalvaardigheden snel te verbeteren en geeft tegelijkertijd genoeg vrijheid om leuke dingen te doen tijdens jouw verblijf in het buitenland.

Een taalreis Duits is een korte studieboost tijdens een schoolvakantie of een korte werkpauze, maar ook een langer onderwijsprogramma zijn waarin je de vreemde taal bijna vloeiend leert spreken. Onze educatieve adviseurs helpen je bij uitkiezen van een van onze taalreizen Duits, zodat die het beste aansluit bij jouw eigen leeftijd, taalervaring en -doelen.

Wat betekent een taalcursus Duits voor mijn toekomstige loopbaan?

Duitsland heeft nog altijd een van de sterkste economieën ter wereld en is een drijvende kracht achter Europa. Veel Duitse bedrijven hebben kantoren in het buitenland. Een taalcursus Duits is een waardevolle kwalificatie op je CV en biedt mogelijk nieuwe carrièremogelijkheden.

Duitsland is daarnaast een belangrijk centrum van onderzoek en ontwikkeling. Hoewel veel wetenschappelijk onderzoek tegenwoordig in het Engels plaatsvindt, kan het zeker geen kwaad om ook wat Duits te spreken als je samenwerkt met Duitstalige collega's. Of je nu een beginner bent die de basisbeginselen van het Duits wil leren of juist een meer ervaren spreker bent die zich wil focussen op bepaalde vaardigheden: wij hebben een taalcursus Duits die bij je past.

Welke typen cursus Duits worden aangeboden?

EF's innovatieve lesmethode draait om snelle vooruitgang dankzij gepersonaliseerd onderwijs. Door de combinatie van klassikale lessen, interactieve tools en culturele uitwisseling bereik je elke zes weken een hoger taalniveau Duits.

  • EF Basiscursus Duits - Focus op communiceren in de Duitse taal en geniet van veel vrije tijd in Berlijn of München
  • EF Algemene cursus Duits - Verkrijg goed taalbegrip tijdens deze Duitse cursus, van lezen en schrijven tot spreken en begrijpen
  • EF Intensieve cursus Duits - Leer zo snel mogelijk de Duitse taal voor studie- of loopbaandoeleinden

Daarbij heb je de gelegenheid om jouw cursus aan te passen aan jouw interessegebieden middels keuzevakken, de zogeheten SPINs (Special Interest Lessons). Denk aan taalgerichte keuzevakken zoals creatief schrijven en openbaar spreken, examenvoorbereiding, Duitse kunst en cultuur, loopbaanontwikkeling en branchegerichte keuzevakken.

Hoeveel kost een taalcursus Duits in het buitenland?

De kosten van een cursus Duits zijn afhankelijk van meerdere factoren, zoals bestemming, type cursus en duur van het lesprogramma. Wil jij meer informatie over de prijsopgave van een cursus Duits? Neem dan contact op met één van onze studiebegeleiders via 085 048 0900 of download de gratis brochure en ontvang alle informatie over een taalcursus Duits buitenland.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.