Studeren in Ierland

Studeren in Ierland
4.7
816
(816 beoordelingen)
4.7

Kom studeren in Ierland! Dit land is een geweldige plek om te studeren. Er is genoeg plezier te beleven zonder dat je overspoeld wordt door studenten. Van korte zomerprogramma's voor tieners tot en met langere studieprogramma's voor studenten en volwassenen, we hebben diverse studieprogramma's in Ierland. Meer weten? Hieronder vind je alle informatie die je zoekt.

Studeren in Ierland

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: Ierland
Stad: Dublin
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Ierland
Stad: Dublin
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Ierland
Stad: Dublin
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
Bestemming: Ierland
Stad: Dublin

Ontdek bestemmingen

Studeren in Ierland

Wie gaat studeren in Ierland heeft veel mogelijkheden om een academisch programma op maat te maken. Je kunt je bijvoorbeeld specialiseren in een vakgebied, variërend van mode en ontwerpen tot hotel en toerisme, en tijdens je verblijf zelfs stage lopen in die branche. Ook kun je je voorbereiden op een internationaal erkend taalexamen zoals de TOEFL-test of het Cambridge-examen. Onze ervaren medewerkers kunnen je helpen bij het toelatingsproces indien je aan een universiteit in Ierland of het Verenigd Koninkrijk wilt studeren. En kom je juist voor een leuke vakantie, dan hebben we ook geweldige vakantieprogramma's om voor korte tijd te studeren in Ierland.

De Ierse cultuur

Er zijn zo ontzettend veel goede redenen om te studeren in Ierland: het wonen op een mysterieus, schitterend eiland met inwoners met een van de meest charmante accenten van de Engelstalige wereld, bijvoorbeeld. Geniet van de open en praatgrage Ierse mensen wanneer je na de les naar een café of museum gaat. Trek een Guinness open die recht vanuit de fabriek komt en vier St. Patrick's Day in stijl met een groene hoed op. Wie gaat studeren in Ierland kan in het weekend het golvende groene landschap en de rotsachtige Atlantische kust ontdekken. En vergeet niet dat Ierland slechts een korte vlucht bij Engeland vandaan ligt: perfect voor een lang weekend of om na afloop van jouw studieprogramma te bezoeken.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.