Ga studeren in Dublin met enthousiaste studenten van over de hele wereld. Onze studie in het buitenland programma's in Dublin bestaan uit een grote mix van nationaliteiten maar iedereen heeft een gezamenlijke doel: het verbeteren van hun Engels. Studeren in Dublin is een geweldige manier om Ierland te leren kennen en tegelijkertijd jezelf open te stellen voor de wereld.

Kies een leeftijdscategorie

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden

Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.

bestemming: Ierland
Stad: Dublin

EF Taalreizen

13-18 jaar
2-24 weken

Zet jouw eerste stap naar zelfstandigheid met een taalcursus in het buitenland bij een erkende EF-taalschool.

bestemming: Ierland
Stad: Dublin

EF Taalreizen

18+ jaar
2-24 weken

Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 12 talen, 54 droombestemmingen en start elke maandag.

bestemming: Ierland
Stad: Dublin

EF High School Exchange Year

14-18 jaar
1 jarig

Ga op uitwisseling naar het buitenland als high school student op een lokale school en leer een andere cultuur kennen.

bestemming: Ierland
Stad: Wij werken met middelbare scholen in Dublin

Studeren in Dublin

Wil je zowel je Engels verbeteren als de Ierse cultuur leren kennen, dan is studeren in Ierland de ideale combinatie. Dublin is een levendig stadje, enerzijds groot genoeg om altijd interessant te blijven en anderzijds klein genoeg om jezelf nooit een nummer te voelen. Je kunt kiezen uit een groot aantal studieprogramma's in Dublin, of je nu een absolute beginner bent of juist al jaren Engelse les hebt gehad en nu echt vloeiend Engels wilt leren spreken. En of je misschien alleen je Engels wilt verbeteren voor op reis of de taal nodig hebt voor je toekomstige studie of loopbaan: studeren in Ierland helpt je bij het bereiken van je doelen. Bekijk alle beschikbare programma's in Dublin zodat we jouw studieperiode in het buitenland kunnen gaan plannen.

Ontdek Dublin terwijl je studeert

Studeren in Dublin loont studenten van alle leeftijden. Leer Engels en ontdek de grootste en belangrijkste stad van Ierland terwijl je de vriendelijke charme van de Ierse mensen ervaart. Of je nu komt voor een taalkamp in je vakantie of een serieuze student bent die voor een langere periode wil studeren in Dublin, je wilt naast je lessen ongetwijfeld genoeg vrije tijd hebben om de stad te doorkruisen en tegelijkertijd je Engels te oefenen met de locals. Bewoner de schitterende architectuur van Dublin Castle en de grootste kerk van Ierland, St. Patrick's Cathedral, ga naar de dierentuin of proef bier in de Guinness-brouwerij: er zijn in Ierland altijd genoeg bezienswaardigheden die bij je passen!