Spanje

Studeren in Barcelona

Studeren in Barcelona
4.8
444
(444 beoordelingen)
4.8

Maak kennis met het fascinerende Spanje wanneer je met EF komt studeren in Barcelona. Deze stad bruist van de creativiteit en energie. Verbeter je Spaans en geniet tegelijkertijd van de prachtige cultuur in Barcelona. Meer weten over onze studieprogramma's in Barcelona? Lees verder en ontdek of studeren in Barcelona bij jou past.

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Spanje
Stad: Barcelona
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: Spanje
Stad: Barcelona
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Spanje
Stad: Barcelona
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
Bestemming: Spanje
Stad: Barcelona

Waarom studeren in Barcelona?

Van studeren in Barcelona zal je nooit spijt krijgen. De Spaanse taal heeft na Chinees het grootste aantal native speakers in de wereld, dus het leren van Spaans komt in de toekomst altijd goed van pas.

Als je in de toekomst graag in Zuid-Amerika, Spanje of sommige Spaanstalige landen zou willen werken zal een studie Spaans je dus een enorme voorsprong geven. Het is ook een van de makkelijkere talen om aan te leren, en daarom zal je merken dat je enorm snel vooruitgang boekt. De Spaanse cultuur is ook heel interessant en zal je een meer internationale mindset geven.

Wat zijn de mogelijkheden om te studeren in Barcelona?

Onze school in Barcelona is gelegen in de wijk Eixample dichtbij winkels, openbaar vervoer en entertainment. Het avontuur van studeren in Spanje bestaat uit dagelijkse Spaanse lessen, een groot aantal extra mogelijkheden zoals examenvoorbereiding, stages of vrijwilligerswerk, een agenda vol door de school georganiseerde activiteiten en excursies, en accommodatie in een gastverblijf of in een residentie.

Aangezien wij je alle belangrijke zaken uit handen nemen, hoef je je nooit zorgen te maken of jouw verblijf in Spanje wel de moeite waard is. We hebben meerdere taalcursussen die variëren van 20 tot 32 lessen per week, afhankelijk van wat je zoekt. Je kunt met EF vanaf 2 weken Spaans studeren in Barcelona maar het wordt aangeraden om een paar weken tot maanden te gaan, omdat het leren van een taal tijd vraagt. Om een niveau te stijgen duurt het gemiddeld 6 weken.

Al onze scholen zijn eigen EF-scholen: zo kunnen we garanderen dat we lessen van hoge kwaliteit volgens onze eigen gecertificeerde lesmethode aanbieden.

Waarom studeren in Barcelona met EF?

Studeren in het buitenland is altijd wel een grote stap. Dit betekent niet dat je je zorgen hoeft te maken. Barcelona is een stad met een vriendelijke en gastvrije lokale bevolking. Daarnaast zal de relaxte omgeving met palmbomen, het strand, leuke restaurants en winkels je ook al snel thuis doen voelen.

Verder zal elke EF student zich in dezelfde situatie als jij bevinden, wat betekent dat je snel vrienden zult maken die met hetzelfde doel naar Barcelona zijn gekomen: om Spaans te studeren en een nieuwe omgeving te ontdekken.

Studeren in Barcelona is meer dan Spaans leren

Wie gaat studeren in Barcelona leert nieuwe Spaanse taalvaardigheden terwijl hij leert over de Catalaanse cultuur. Met een geschiedenis die teruggaat naar de Romeinse tijd, heerlijk eten, buitengewone kunst, muziek, winkels en architectuur, zorgt Barcelona er voor dat je altijd genoeg te doen hebt.

Qua vergezichten en mooie landschappen blinkt Barcelona ook uit. Beklim de Montjuïc voor een bezoek aan het Kasteel van Montjuïc, en bezoek ook zeker het Olympisch Stadion van 1992 en de locatie van de Wereldtentoonstelling van 1929.

Maar zorg ook dat je tijdens het studeren in Barcelona tijd overhoudt om naar het strand te gaan, want National Geographic heeft Barcelona onlangs uitgeroepen tot allerbeste strandstad ter wereld. Barcelona is de perfecte plaats om Spaans te leren voor iedereen die graag een leerrijke maar ook ontspannen ervaring willen beleven.

Studeren in Barcelona en verblijven bij een gastgezin of residentie?

Wat betreft accommodatie heb je meerdere keuzes in Barcelona. Zo kun je in een residentie of in een gastverblijf verblijven. Hier kun je kiezen of je in een eenpersoonskamer wilt verblijven of in een tweepersoonskamer. In de residentie is er een leuke atmosfeer omdat alle studenten samenwonen en dus gemakkelijk samen activiteiten kunnen doen.

Verblijf je liever in een gastverblijf? Dan krijg je het grote voordeel mee dat je meer in het Spaans wordt ondergedompeld door je Spaanse gastgezin. Dit lijkt misschien een beetje eng in het begin, maar kan een groot verschil maken in hoe snel je zal vooruitgaan in je Spaans.

Het is ook fijn om met een gastgezin te wonen om meer te weten te komen over de Spaanse cultuur en de Spaanse bevolking. Spanjaarden hechten veel belang aan familie en zijn ook heel warm, dus wie weet zal je je tweede thuis vinden bij je gastgezin in Barcelona!

Liever Spaans studeren in Malaga?

Naast Barcelona heeft EF nog een bestemming in Spanje waar jij Spaans kunt leren, namelijk Malaga.

Malaga is een prachtige stad aan de kust van Spanje. Het is de 5e grootste stad van het land en heeft prachtige stranden. Naast de stranden zijn er ook veel interessante bezienswaardigheden zowel cultureel, historisch als recreatief. Een paar voorbeelden hiervan zijn Malaga Cathedral, Castillo de Gibralfaro, Alcabaza en Museo Picasso. Dit is een stad waar je echt van het weer kan genieten en je kunt ontspannen na de lessen.

Ik wil studeren in Barcelona en Malaga, is dat mogelijk?

Natuurlijk! Als je niet kunt beslissen naar welke stad je het liefst wilt gaan, kun je ook de steden combineren. Ga een paar weken naar Barcelona en combineer dit met een paar weken in Malaga.

Als je meer informatie wilt over onze studies in Spanje, dan kun je ons altijd contacten en zullen wij jou met plezier meer specifieke informatie doorsturen. Kun je niet wachten? Download dan de gratis brochure.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.