Studeren in Spanje

Studeren in Spanje
4.7
716
(716 beoordelingen)
4.7

Door Spaans te studeren in Spanje kun je op een leuke en snelle manier je Spaanse taalvaardigheden verbeteren. Wij bieden studieprogramma's aan in Barcelona en Malaga. Wil je graag een intensieve cursus Spaans volgen van een paar weken? Of liever een jaar studeren in Spanje? Bij EF is het mogelijk. Bekijk onze Spaanse studies en neem vandaag nog contact met ons op.

EF Taalreizen

EF Taalreizen

10 - 18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Spanje
Stad: BarcelonaMalaga
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: Spanje
Stad: BarcelonaMalaga
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Spanje
Stad: BarcelonaMalaga
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
Bestemming: Spanje
Stad: BarcelonaMalaga

Studeren in Spanje

Gratis brochure

Ontdek onze programma's op een populaire bestemming

Waarom studeren in Spanje?

In de internationale wereld waarin we momenteel leven wordt het steeds belangrijker om meerdere talen te beheersen. Spaans is een van de meest gesproken talen in de wereld en Spaans spreken zou je daarom veel voordelen kunnen geven in de toekomst. Meer dan 400 miljoen mensen spreken Spaans!

Daarnaast zijn de Zuid-Amerikaanse en Spaanse culturen ook fascinerend en zeker absoluut de moeite waard om je in de taal én cultuur onder te laten dompelen.

Spaans studeren in Spanje - flexibel en gepersonaliseerd

Heb je besloten dat je wilt studeren in Spanje, dan heb je al een belangrijke stap gezet richting vloeiend Spaans spreken. Of je nu een heel jaar de tijd hebt of slechts enkele weken kan studeren in Spanje, je keert huiswaarts met meer vertrouwen om de taal te spreken.

Onze studieprogramma's worden voor elke student op maat gemaakt, aan de hand van je doelen, huidige taalniveau en de beschikbare tijd die je hebt. Wil jij studeren in Spanje na mbo? Of voordat je aan de universiteit begint? Dat kan! Langere programma's beginnen in Spanje op meerdere momenten per jaar, terwijl kortere cursussen elke maandag starten. Met zoveel mogelijkheid kun je altijd studeren in Spanje, wanneer jou dat het beste uitkomt.

Waarom studeren in Spanje met EF de juiste studiekeuze is

Een taal leren in het buitenland heeft veel positieve effecten. Studeren in Spanje zal je zo veel meer bijbrengen dan je ooit kan denken. Niet alleen zul je jouw Spaans verbeteren en zul je klaar zijn voor jouw toekomst, maar je zult ook nieuwe vrienden van overal ter wereld maken, in contact komen met een nieuwe cultuur, nieuwe avonturen beleven, uit je comfortzone treden en persoonlijke groei doormaken.

Al deze elementen zullen ervoor zorgen dat je buitenlandse ervaring in Spanje een onvergetelijke en leerrijke ervaring wordt. Zie je jezelf al rondlopen in Barcelona of Malaga Neem dan contact op met één van onze studiebegeleiders via 085 048 0900 of download de gratis brochure en ontvang alle informatie studeren in Spanje met EF.

Veelgestelde vragen

Waar kun je in Spanje studeren?

Er zijn verschillende locaties om met EF te studeren in Spanje. Je kunt kiezen tussen onze bestemmingen: Barcelona en Malaga. Onze school in de Barcelonese wijk Eixample is een comfortabele leeromgeving vlakbij winkels, openbaar vervoer en entertainment.

  • Wil jij studeren in Spanje? Ga naar kosmopolitisch Barcelona! De architectuur van Barcelona is prachtig, kijk maar naar de Sangrada Familia, Casa Batlló en Casa Museu Gaudi. Naast de vele culturele en historische activiteiten is er ook een relaxte atmosfeer met leuke restaurantjes, palmbomen en een strand.
  • Of vertrek naar het zonnige Malaga! Wil je graag Spaans leren aan de Middellandse Zee? Dan kan je naar onze centraal gelegen school in Malaga, de grootste stad van de Costa del Sol. Malaga brengt je meer een vakantiegevoel met zon, zee en strand. Dit zorgt dan ook voor de goede mix van studeren en ontspannen.

Hoelang kun je het best Spaans studeren in Spanje?

Hoelang je het beste in Spanje Spaans kunt studeren hangt af van jouw situatie. Ben jij iemand die nog nooit Spaans heeft gestudeerd? Dan kun je best een langere periode blijven. In een jaar kun je een enorme vooruitgang boeken met Spaans studeren.

Normaal gesproken kun je één niveau stijgen per zes weken. Indien je minder tijd hebt kun je vanaf twee weken met EF op taalreis gaan in Spanje. Dit is de minimum tijdsperiode waarin je vooruitgang boekt.Omdat een taal leren geleidelijk aan gebeurt en geduld en tijd eist wordt het aangeraden om meerdere weken tot maanden Spaans te studeren om je echt helemaal in de taal én cultuur te kunnen onderdompelen.

Hoeveel kan studeren in Spanje kosten?

Afhankelijk van naar welke van onze bestemmingen je wilt gaan, zullen de kosten variëren. Over het algemeen zijn de kosten buiten de lessen relatief lager dan in Nederland. Eten is bijvoorbeeld goedkoper dan in Nederland en de prijzen voor accommodatie variëren afhankelijk van wat je zoekt.

De taalcursussen zelf verschillen in prijs afhankelijk van welke type taalcursus je kiest, hoe lang je gaat en op welke bestemming. Daarom is het moeilijk om vaste prijs te geven. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte, afgestemd op jouw wensen.