Taalcursus in New York

Taalcursus in New York
4.9
478
(478 beoordelingen)
4.9

Engels leren in New York is een geweldige kans om Amerika op z'n best te ervaren. Van een 4-weekse cursus tot een compleet jaar om je voor te bereiden op een toelating tot een Amerikaanse universiteit, er is van alles mogelijk met een EF Taalcursus in New York. Investeer in je toekomst en ontdek wat EF voor jou kan betekenen.

Taalcursus in New York

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: Amerika
Stad: New York
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Amerika
Stad: New York
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Amerika
Stad: New York
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
Bestemming: Amerika
Stad: New York
EF Taalreizen

EF Taalreizen

50+ jaar
2-24 weken
Neem wat tijd voor jezelf met onze taalcursussen in het buitenland, speciaal ontworpen voor volwassenen van 50+. Geniet van gevarieerde lessen en activiteiten die speciaal op jouw interesses zijn afgestemd.
Bestemming: Amerika
Stad: New York

Waarom een taalcursus in New York?

Onze taalcursus in New York biedt je de kans om snel je Engelse taalkennis te vergroten terwijl je de stad ontdekt waar je zoveel over hebt gehoord. Als je slechts een paar weken blijft, heb je de tijd om met vertrouwen Engels te leren in New York en de belangrijkste bezienswaardigheden te zien. Blijf je langer, dan kun je de taal vloeiend leren spreken en zul je merken hoe het dagelijks leven van een New Yorker eruit ziet.

Een Engelse taalcursus in New York klinkt misschien als te mooi om waar te zijn. New York is waarschijnlijk de beroemdste stad ter wereld. Kom erachter waarom deze plek zo'n enorme aantrekkingskracht heeft en leer tegelijkertijd Engels spreken. Als je graag een wereldreiziger of wereldburger wilt worden, is New York een geweldige plek om te beginnen.

Engels leren in New York is meer dan taallessen volgen

New York staat weliswaar bij velen nog steeds als 'gevaarlijk' te boek, maar is niet gevaarlijker dan welke andere grote stad dan ook. De criminaliteitscijfers zijn ontzettend gedaald, maar onervaren reizigers kunnen hun taalcursus in New York natuurlijk nog altijd een beetje spannend vinden. Er is echter absoluut geen reden om je druk te maken: jouw veiligheid is onze topprioriteit.

Onze campus, die het hele jaar door open is, ligt buiten de stad in een rustige woonwijk in een comfortabele, veilige omgeving. Een rechtstreekse trein brengt je in minder dan een uurtje naar hartje Manhattan. 's Zomers kan onze taalcursus in New York ook ergers anders worden gegeven, maar we hanteren altijd strikte procedures om jou te verzekeren van een veilige plek.

Veelgestelde vragen

Wat zijn mijn accommodatiemogelijkheden op een taalreis naar New York?

Als je enthousiast bent over een taalreis naar New York maar je nog afvraagt waar je dan moet slapen: geen zorgen! Hoewel New York een van de concurrerendste huizenmarkten ter wereld heeft, bieden wij je verschillende accommodaties aan zonder de stress die bij de zoektocht naar een appartement hoort.

Tijdens jouw taalreis in New York kun je in een van onze comfortabele studentenresidenties logeren, wat een geweldige uitvalsbasis is om New York te ontdekken. Wil je je volledig onderdompelen in de Amerikaanse cultuur, dan is een gastverblijf iets voor jou. In dat geval woon je bij locals en bespreken jullie 's ochtends aan het ontbijt met behulp van jouw nieuwe Engelse vaardigheden jouw plannen voor die dag.

Wat kan ik verwachten van een taalreis in New York?

New York is waarschijnlijk de beroemdste stad ter wereld, en "if you can make it here, you can make it anywhere", zo wordt gezegd. Als je het een spannend idee vindt om in zo'n snelle stad te wonen, dan is er geen betere optie dan een taalreis in New York. Je zou je leven lang in New York kunnen blijven en er toch elke dag iets nieuws kunnen ontdekken.

Onze toegewijde docenten weten dat, en we bieden op maat gemaakte cursussen aan die aansluiten bij allerlei interesses. Ook organiseren we veel activiteiten en krijg je voldoende vrije tijd om de stad ook op eigen houtje te ontdekken. Onze taalreis in New York is voor een serieuze student dé manier om in de Engelstalige wereld te duiken.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.