Universiteit

Universiteiten in Amerika

Universiteiten in Amerika
4.4
900
(900 beoordelingen)
4.4

Dit is de perfecte voorbereiding voor een studie aan de prestigieuze universiteiten Amerika. Onze voorbereidingsprogramma's richten zich op alle niveau's: van bachelor tot master en phd. Wanneer je een schakeljaar volgt bij EF, garanderen wij je plaatsing op een college of universiteit in Amerika. Ook studeren in Amerika? Bekijk alle mogelijkheden en ontdek of jouw droom werkelijkheid wordt.

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: Amerika
Stad: New YorkLos AngelesMiamiHonoluluSanta BarbaraBostonSan DiegoSan Francisco Seattle
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Amerika
Stad: New YorkLos AngelesMiamiHonoluluSanta BarbaraBostonSan DiegoSan Francisco Seattle
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
Bestemming: Amerika
Stad: New YorkLos AngelesMiamiHonoluluSanta BarbaraBostonSan DiegoSan Francisco Seattle
Hult International Business School

Hult International Business School

18+ jaar
Bachelor, master, MBA
Krijg een business degree bij Hult, een onafhankelijke prijswinnende business school met een campus op locaties over de hele wereld.
Bestemming: Amerika
Stad: New YorkBostonSan Francisco

Gegarandeerd toegang tot universiteiten Amerika

Elke universiteit in Amerika is toegankelijk voor studenten met een aanzienlijk Engels taalniveau. Onze academische voorbereidingsprogramma's versterken jouw Engelse taalvaardigheden en begeleiden je in het toelatingsproces voor een Amerikaanse universiteit naar keuze.

Na afloop van dit programma krijg je gegarandeerd toegang tot een universiteit in Amerika. Ben je op zoek naar slechts één semester of jaar op een universiteit in Amerika, kies dan voor een studentenuitwisseling. Deze programma's kunnen worden aangepast aan jouw niveau, interesses en leerdoelen zoals het verbeteren van je gesproken Engels, het behalen van een diploma of studiepunten of het afleggen van een internationaal erkend taalexamen.

Bereid je voor op universiteiten in Amerika

Kom je naar Amerika om een bepaald taalniveau te bereiken, de Amerikaanse cultuur te leren of de academische vaardigheden te leren die nodig zijn om te kunnen studeren aan een universiteit in Amerika? Bij elk voorbereidingsprogramma in Amerika oefen je je Engels dagelijks zowel binnen als buiten het klaslokaal, met je medestudenten en Amerikanen.

Een aantal van onze voorbereidingsprogramma's vindt plaats op een echte Amerikaanse universiteitscampus. Deze programma's zijn uniek, aangezien je lokale studenten ontmoet in het cafetaria, de sporthal en studentenresidenties.

Amerikaanse universiteiten van wereldklasse

Maak jouw droom om toegelaten te worden tot een Amerikaanse universiteit werkelijkheid door een voorbereidingsprogramma te volgen. Bij EF heb je de mogelijkheid om een cursus of programma te volgen in universiteitssteden van wereldklasse, of je nu voor Stanford, Harvard of MIT kiest. Lees in deze blogpost hoe je in 10 stappen tot een Amerikaanse topuniversiteit toegelaten wordt. Weet je nog niet welke universiteit in Amerika de beste is? Hieronder vind je een overzicht van de meest populaire bestemmingen voor universiteiten in Amerika:

Ik wil studeren op een Amerikaanse universiteit, wat nu?

Wacht niet langer en reserveer nu jouw plaats om jezelf voor te bereiden op een studie bij een van de universiteiten Amerika. Wil jij meer informatie? Of wil jij weten wat de kosten van studeren op een Amerikaaanse universiteit zijn? Neem dan contact op met één van onze studiebegeleiders via 085 048 0900 of download de gratis brochure en ontvang alle informatie over universiteiten Amerika.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.