Taalcursus in Santa Barbara

Taalcursus in Santa Barbara
4.5
697
(697 beoordelingen)
4.5

Volg een taalcursus in Santa Barbara en geniet van Amerika's Rivièra van het westen. De stad heeft bezoekers veel te bieden, van geschiedenismusea tot surfen en walvissen spotten: er is voor elk wat wils. Meld je aan voor een taalcursus Santa Barbara en verbeter je Engels terwijl je alle zaligheden ontdekt van deze stad.

Taalcursus in Santa Barbara

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: Amerika
Stad: Santa Barbara
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Amerika
Stad: Santa Barbara
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Amerika
Stad: Santa Barbara
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
Bestemming: Amerika
Stad: Santa Barbara
EF Taalreizen

EF Taalreizen

50+ jaar
2-24 weken
Neem wat tijd voor jezelf met onze taalcursussen in het buitenland, speciaal ontworpen voor volwassenen van 50+. Geniet van gevarieerde lessen en activiteiten die speciaal op jouw interesses zijn afgestemd.
Bestemming: Amerika
Stad: Santa Barbara

Waarom een taalcursus Santa Barbara?

Wil je graag Engels leren in de zon, dan is een taalcursus Santa Barbara perfect voor jou! Je kunt je programma helemaal zelf samenstellen: wil je een vakantie combineren met het verbeteren van je taalvaardigheden? Alleen twee weken op een Engels kamp gaan en daarnaast veel vrije tijd hebben?

Misschien heb je wel plannen voor een carrière in Amerika? We bieden bijvoorbeeld professionele cursussen aan waarin je leert een goede indruk te maken tijdens sollicitatiegesprekken. Misschien wil je je taallessen wel combineren met reizen? Ook een langere Engelse taalcursus Santa Barbara heeft nog altijd voldoende vrije tijd tussen de lessen door om de stad te ontdekken en te ondernemen wat je maar wilt! Kom Engels leren in Santa Barbara met EF.

Wat hebben onze taalreizen Santa Barbara allemaal te bieden?

Wie meegaat op een van onze taalreizen in Santa Barbara woont tijdelijk in een divers, schilderachtig landschap vol water, bergen en bossen terwijl je je Engels verbetert in een motiverende studieomgeving. Aangezien de school op een steenworp afstand staat van het strand en de bezienswaardigheden downtown, zul je een geweldige tijd beleven tijdens je staalstudie.

Ben je niet aan het studeren of zwemmen, dan kun je bijvoorbeeld Steams Wharf aan zee bezoeken of slenter je door Alameda Park. Vind je het lastig om zelf iets te verzinnen om te ondernemen? Ga dan mee op een door onze medewerkers georganiseerde excursie: tijdens onze taalreizen in Santa Barbara is er altijd genoeg te beleven.

Engels leren in Santa Barbara is meer dan taallessen

Het mooie aan elke Engelse taalcursus in Santa Barbara is dat deze volledig flexibel is. Misschien wil je wel het meeste uit jouw tijd op deze geweldige bestemming halen, en dan helpen we je daar graag bij. Onze taalschool heeft een eigen activiteitenkantoor dat je op de hoogte houdt over alles wat er te doen is in de stad.

Na schooltijd zijn er activiteiten georganiseerd waarmee je je medestudenten goed kunt leren kennen en speciale excursies brengen naar de leukste plekken in de stad en daarbuiten. Grijp een Engelse taalcursus in Santa Barbara aan om te genieten van de spectaculaire stranden, het surfen, het spotten van beroemdheden en bezoeken aan San Francisco, San Diego en Yosemite National Parks, en natuurlijk van jouw enorme vooruitgang in het Engels.

Haal het beste uit jezelf tijdens een taalreis in Santa Barbara

Tijdens onze taalreizen in Santa Barbara kun je kiezen of je in een studentenresidentie of in een gastverblijf wilt wonen. In een residentie heb je meer vrijheid om te gaan en staan waar je wilt, kun je eten wat je wilt en wanneer je dat maar wilt, en kan je meer tijd doorbrengen met je vrienden uit je klas.

Een gastverblijf daarentegen biedt je de kans om het dagelijks leven van Amerikaanse locals te ervaren en tijdens discussies het Amerikaanse perspectief te leren begrijpen. Beide accommodatiemogelijkheden zijn unieke ervaringen en bieden je veel mogelijkheden om je Engels te oefenen, waardoor je het maximale uit jouw tijd haalt op onze taalreizen in Santa Barbara.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.