Taalcursus in Toronto

Taalcursus in Toronto
4.8
549
(549 beoordelingen)
4.8

Een taalcursus Toronto volgen is een slimme manier om een Canadese vakantie te combineren met het verbeteren van je Engels. Toronto is een van Canada's meest dynamische steden, waarbij je genoeg tijd hebt om deze metropool te ontdekken. Investeer in je toekomst en ontdek wat EF Toronto voor jou kan betekenen.

Taalcursus in Toronto

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: Canada
Stad: Toronto
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Canada
Stad: Toronto
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Canada
Stad: Toronto
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
Bestemming: Canada
Stad: Toronto

Waarom een taalcursus Toronto?

Ottawa is weliswaar de officiële hoofdstad van Canada, maar Toronto is de ideale bestemming als je zin hebt in culturele hoogtepunten, spannend entertainment en een bruisend nachtleven. Een Engelse talencursus Toronto is de perfecte reden om de stad en omgeving te ontdekken.

Toronto ligt aan de noordkust van Lake Ontario en vanuit deze stad zijn verschillende nationale parken en de wereldberoemde Niagarawatervallen gemakkelijk te bereiken in het weekend. Tijdens je talencursus Toronto organiseren we bijna elke dag excursies in of vlakbij de stad, en in het weekend organiseren we optionele tripjes verder weg in de omgeving zodat je eenvoudig de hoogtepunten van de regio kunt ontdekken.

Wat zijn de voordelen van een taalreis Toronto?

Of je nu Engels wilt leren om je carrière een boost te geven of alleen maar voor je plezier; met onze taalreizen in Toronto kun je de taal onder de knie krijgen terwijl je de stad ontdekt. Dankzij de grote bedrijven in verschillende branches, waaronder media, telecommunicatie, finance en IT, is Toronto een geweldige plek om te netwerken en contacten op te doen voor toekomstige arbeidsmogelijkheden.

Ongeacht waar je interesses liggen, zul je zeker weten de kans krijgen om beter kennis te maken met die sector. In de stad staat ook een groot aantal universiteiten, zodat je gemakkelijk nieuwe vrienden maakt op onze taalreizen in Toronto.

Engels leren in Toronto omhelst meer dan de taal leren

Of je nu beter Engels moet leren spreken voor je werk of vindt dat je nog niet voldoende Engels kent voor je studie: je kunt je talencursus Toronto zelf inrichten en laten aansluiten op je eigen doelen. Van examenvoorbereiding tot universitaire plaatsing, middelbareschooluitwisselingen en zomerschool: onze campus in Toronto heeft het allemaal.

Het curriculum van onze talencursus Toronto is gebaseerd op uitgebreid onderzoek en vele jaren van onderwijservaring, dus je bent verzekerd van het allerbeste taalonderwijs dat er bestaat. Los van dat feit laten we de samenstelling van jouw cursus helemaal aan jou. Ga Engels leren in Toronto met EF!

Een taalreis Toronto is leuk en leerzaam tegelijk

Deze stad is vol met mogelijkheden voor vermaak, en tijdens onze taalreizen in Toronto zul je gegarandeerd heel veel plezier hebben. Leer bijvoorbeeld meer over de Canadese geschiedenis en cultuur in het Royal Ontario Museum of bekijk meer dan 5.000 dieren in de Toronto Zoo.

Ook zijn er kunstmusea, variërend van moderne tot Inuït-kunst. Je vindt er gemakkelijk je weg door te stad: Toronto's ov-systeem omvat een metro, lightrail, bussen en trams. Tijdens onze taalreizen in Toronto werk je niet alleen aan je Engelse taalvaardigheden, maar krijg je ook de kans om het wonen in deze dynamische, gastvrije stad te ervaren.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.