Taalcursus in Cambridge

Taalcursus in Cambridge
4.6
458
(458 beoordelingen)
4.6

Engels leren in Cambridge spreekt tot de verbeelding. De stad is namelijk rijk aan invloedrijke academische geschiedenis. Charles Darwin, Isaac Newton en Francis Bacon hebben hier allemaal hun studententijd doorgebracht. Treed in de voetsporen van deze beroemde studenten en ervaar het studentenleven met EF's Taalcursus Cambridge. Meer weten? Hieronder vind je alle informatie die je zoekt.

EF Taalreizen

EF Taalreizen

10 - 18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Engeland
Stad: Cambridge
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: Engeland
Stad: Cambridge
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Engeland
Stad: Cambridge
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
Bestemming: Engeland
Stad: Cambridge

Taalcursus in Cambridge

Gratis brochure

Waarom een taalcursus Cambridge?

Wil je écht Engels leren in Cambridge, en graag het leven ervaren in een van de beroemdste academische steden in Engeland? Als het antwoord op die vraag ' ja' is, dan is een cursus Cambridge Engels leren iets voor jou. Cambridge is de ideale plek om je voor te bereiden op een Engelstalige universiteit: veel van onze alumni worden toegelaten tot de beste onderwijsinstellingen ter wereld.

Een professionele cursus Engels in Cambridge is een waardevolle toevoeging aan elk CV. Ook als je slechts Cambridge wilt bezichtigen, wat sightseeing wilt doen en tegelijkertijd je Engels wilt verbeteren. Naar wat voor cursus Cambridge Engels je ook op zoek bent: wij hebben altijd iets wat aansluit bij jouw doelen en wensen.

Ontdek de Britse taal en cultuur met een taalreis Cambridge

Wil je graag in Cambridge Engels leren, oftewel: in een van de oudste leer- en onderzoekscentra van Engeland? Dan is een taalreis Cambridge de ideale manier om jouw taalkennis te vergroten en ook buiten het klaslokaal te blijven leren.

Er is ontzettend veel te zien in Cambridge dat je helpt om de Engelse geschiedenis en academische wereld beter te begrijpen: van de schitterende architectuur van de universiteitsgebouwen, kapellen en bibliotheken tot de vele musea en galerieën. Wie kiest voor een talenreis Cambridge kan daar de hele dag zijn Engels oefenen terwijl je samen met je medestudenten de stad ontdekt.

In Cambridge Engels leren spreekt tot de verbeelding

Cambridge laat je fantasie op hol slaan dankzij het adembenemende uitzicht op King's College Chapel vanaf de rivier Cam, de enorme complexiteit van de Gotische architectuur, de studenten die naar hun colleges fietsen en de relaxte boottochtjes over de River Cam.

Tijdens een cursus Cambridge Engels leer je ook buiten de klas, bijvoorbeeld als je een van de vele musea bezoekt of naar de schitterende parken en bossen van Cambridge gaat en daar je Engels oefent met je medestudenten. Een taalcursus Cambridge Engels is de perfecte manier om van het studentenleven te proeven in een van de oudste en meest prestigieuze studentensteden van Engeland.

Wat zijn de voordelen van een Taalcursus Engels Cambridge?

Naar Engeland gaan voor een taalreis Cambridge is zo'n ontzettend waardevolle levenservaring. Je investeert niet alleen in je onderwijs door te kiezen voor een taalcursus van hoge kwaliteit waarin je een van de meest gesproken talen ter wereld leert, maar je kunt ook een geweldige tijd in Cambridge verwachten.

Je maakt nieuwe vrienden vanuit de hele wereld en van dat netwerk kun je ook als je weer thuis bent nog slim gebruik maken. We zorgen dat er op elke talenreis Cambridge genoeg tijd is om elkaar beter te leren kennen, de stad te ontdekken en plezier te hebben. Er is absoluut geen betere manier om Engels te leren dan door een tijdje in Cambridge te wonen en elke dag Engels te spreken.