Taalcursus in Nice

Taalcursus in Nice
4.8
525
(525 beoordelingen)
4.8

De kustplaats Nice is de ideale Franse cursuslocatie en erg in trek bij vakantiegangers van alle leeftijden. De stad staat bekend om zijn geweldige boulevard en heeft uitstekende verbindingen met de rest van het land. Haal het maximale uit je bezoek aan Frankrijk: combineer je reis met een taalcursus in Nice! Ga Frans leren in Nice met EF, waar wacht je nog op?

Taalcursus in Nice

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: Frankrijk
Stad: Nice
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Frankrijk
Stad: Nice
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Frankrijk
Stad: Nice
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
Bestemming: Frankrijk
Stad: Nice
EF Taalreizen

EF Taalreizen

50+ jaar
2-24 weken
Neem wat tijd voor jezelf met onze taalcursussen in het buitenland, speciaal ontworpen voor volwassenen van 50+. Geniet van gevarieerde lessen en activiteiten die speciaal op jouw interesses zijn afgestemd.
Bestemming: Frankrijk
Stad: Nice

Waarom een taalcursus in Nice?

Heb je eenmaal besloten een taalcursus in Nice te gaan volgen, dan heb je al een geweldige stap genomen. Nice is relaxter dan de Franse hoofdstad er na je lessen is er altijd veel te zien en te doen, plus natuurlijk het voordeel van de zon die het hele jaar door schijnt. Slenter door galerieën en musea, ga zonnen op het strand, shop bij chique boetiekjes en proef de specialiteiten op een caféterras, en ondertussen verbeter je ook nog je Frans: bestaat er iets beters?

Op een wat langere cursus Frans leren in Nice heb je extra veel profijt van de centrale locatie van deze stad en kun je weekendjes naar bijvoorbeeld Barcelona, Parijs of Monaco, maar ook een dagje naar omliggende plaatsen om te hiken, winkelen en voor sightseeing.

Waaruit bestaat een cursus Frans in Nice?

Ga mee op onze taalreis Nice en leer Frans in de zon! Je kunt kiezen uit ons brede aanbod cursussen voor studenten van alle leeftijden en taalniveaus, zodat je zowel je doelen behaalt als een geweldige tijd beleeft in Frankrijk.

Op onze taalreis Nice oefen je continu je Frans: in de les, tijdens de activiteiten in en buiten de stad, en 's avonds in jouw gastverblijf of met medestudenten. Een taalreis Nice is de efficiëntste manier om een taal onder de knie te krijgen, zelfs wanneer je een absolute beginner bent. Je zult in korte tijd snel vooruit gaan, wat je vervolgens motiveert om door te leren.

Frans leren in Nice is meer dan taallessen

Wat voor student je ook bent, en of je nu net van de middelbare school komt, een gap year hebt of als gepensioneerde nieuwe vaardigheden wilt leren: er is altijd wel een taalcursus Nice perfect voor jou! Je hebt profijt van ons uitstekende onderwijs gegeven door ervaren leraren in een moderne, centraal gelegen school vlakbij de zee.

Een taalcursus in Nice is bovendien een spannende manier om de Franse taal te leren. Op elke taalcursus Nice kan je continu Frans leren, en niet alleen wanneer je in de klas zit, maar vooral ook daarbuiten, waardoor je sneller leert en alle informatie beter onthoudt. Onze nadruk ligt op het met vertrouwen leren spreken van een taal, de culturele context en een goede combinatie van leren en vrije tijd die aansluit bij elke student.

Kun je tijdens een taalreis Nice vloeiend Frans leren spreken?

Afhankelijk van de cursus die je volgt is het mogelijk om vloeiend Frans te leren spreken tijdens onze taalreis Nice. Hoeveel vooruitgang je precies boekt, laten we aan jou over. Voor het leren van welke taal dan ook is altijd motivatie nodig, maar op onze talenreis Nice bieden we je alle ingrediënten om extra snel vooruit te gaan.

Onze ervaren medewerkers helpen je bij het samenstellen van een persoonlijk programma waarmee je je doelen kunt bereiken en dat je in je eigen tempo laat studeren. In de lessen wordt de nadruk gelegd op communicatie, zodat je ongeacht je niveau de taal snel met vertrouwen zal gaan spreken. Vloeiend Frans spreken is een uitdaging, maar met tijd en toewijding is er niets dat je tegenhoudt!

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.