Taalcursus in Frankrijk

Voor veel mensen is Frans leren in Frankrijk een droom die uitkomt. Frankrijk is een van de meest bezochte landen ter wereld! Ontdek waarom dit land zo populair is door je aan te melden voor een taalcursus in Frankrijk. Je zult niet alleen je Frans drastisch verbeteren, maar je komt na jouw taalreis Frankrijk ook terug met nieuwe inzichten en een vleugje Franse elegantie.

Taalcursus in Frankrijk
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
bestemming: Frankrijk
Stad: NiceParijs
EF Taalreizen

EF Taalreizen

13 - 18 jaar
2-24 weken
Zet jouw eerste stap naar zelfstandigheid met een taalcursus in het buitenland bij een erkende EF-taalschool.
bestemming: Frankrijk
Stad: NiceParijs
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18 + jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
bestemming: Frankrijk
Stad: NiceParijs
EF Taalreizen

EF Taalreizen

13 - 16 jaar
2-6 weken
Groepsreizen
Je eerste buitenland avontuur? Kies voor een groepsreis met een Nederlands sprekende begeleider als steuntje in de rug!
bestemming: Frankrijk
Stad: NiceParijs

Ontdek onze programma's op een populaire bestemming

Waarom Frans leren in Frankrijk?

Frankrijk is de beste plek om Frans onder de knie te krijgen. Onze taalcursus in Frankrijk biedt je de mogelijkheid om Frans in Frankrijk te leren. Frankrijk is een van de meest populaire toeristenbestemmingen ter wereld omdat er gewoonweg zoveel te doen is. Maar er is veel meer te beleven in Frankrijk dan alleen dat wat de toeristen te zien krijgen.

Een taalcursus Frankrijk is de sleutel naar het echte Frankrijk en al haar uitdagende, soms ingewikkelde glorie. Het is onmogelijk de Franse mentaliteit te begrijpen of de taal te leren spreken als een native speaker zonder eerst de realiteit van het dagelijkse leven in Frankrijk te leren kennen. Frans leren in Frankrijk s bovendien de eerste stap op een weg die je naar onverwachte plekken en ervaringen kan leiden.

Taalcursus Frans in Frankrijk heeft voor ieder wat wils

Een taalcursus Frans in Frankrijk is de allerbeste oefening voor iedereen die zijn Franse taalkennis wil vergroten. Je kunt kiezen voor een nadruk op zakelijk Frans, algemeen Frans of bijvoorbeeld een voorbereiding op een erkend Frans taalexamen. We bieden Frans leren in Frankrijk aan voor studenten van elk taalniveau en je kunt zelf kiezen hoe intensief je wilt leren.

Een taalcursus in Frankrijk begint op veel verschillende momenten door het jaar heen, dus je kunt de taalcursus in Frankrijk nog altijd volgen in de periode die jou het beste uitkomt. Of je nu twee weken of een heel jaar komt, we zorgen dat je het meeste uit je cursus kunt halen. Als je na een taalcursus in Frankrijk weer thuiskomt, heb je meer vertrouwen in het spreken van de taal in allerlei verschillende situaties.

Volg een taalcursus Frankrijk ongeacht leeftijd, niveau of budget

EF biedt taalcursussen in Frankrijk aan voor elke leeftijd, niveau of budget. Met EF heb je de kans om het programma te kiezen dat het beste bij je past. Hieronder vind je de meest populaire programma's:

Waarom is Frans leren in Frankrijk de meest effectieve leermethode?

In plaats van honderden woordjes te moeten leren en alleen in de klas een nieuwe taal te studeren, biedt een taalcursus in Frankrijk je een unieke onderdompeling in de taal. Het is vanzelfsprekend dat je het snelste een nieuwe taal leert waar deze gesproken wordt. Je bent dan de hele dag omringd door de nieuwe taal en wordt praktisch gedwongen om je nieuw verworven kennis in de praktijk toe te passen.

De resultaten zijn dus duidelijk zichtbaar na zeer korte tijd! Maar dat is zeker niet het enige voordeel van Frans leren in Frankrijk. Je krijgt tegelijkertijd een intensieve onderdompeling in Frankrijk en zijn tradities en gebruiken. Zo ontwikkel je ook een begrip voor de Franse cultuur en verzamel je waardevolle interculturele competenties.

Hoe draagt een taalcursus Frankrijk bij aan mijn internationale carrière?

In de geglobaliseerde wereld van vandaag zijn taalvaardigheden en interculturele skills de sleutel tot succes. Het ontdekken van nieuwe plaatsen, jezelf onderdompelen in vreemde culturen en nieuwe vrienden maken over de hele wereld zijn bewezen factoren voor succes op lange termijn - zowel professioneel als privé.

Wat zijn de kosten van een taalcursus Frans in Frankrijk?

De kosten van een taalcursus Frans in Frankrijk variëren sterk, afhankelijk van wat je in je programma wilt opnemen, wat jouw niveau, leerdoelen en interesses zijn:

 • Aantal lessen per week
 • Duur van het programma; dit varieert van 2-52 weken
 • Extra's die we opnemen in onze prijs:
  • 20, 26 of 32 lessen per week met het EF Efekta™ leersysteem
  • Digitale media en materiaal
  • EFSET-niveautest
  • Certificaat van EF-cursus als je het programma hebt voltooid
  • Toegang tot EF Campus Connect
  • Gratis Wifi op school
  • EF Clubs, musea en galerijbezoeken.

Een taalreis Frankrijk is meer dan taallessen en studieboeken

Een taalreis Frankrijk is méér dan alleen maar relaxen in cafés en wandelen langs de Middellandse Zee. Frans wordt wereldwijd door meer dan 300 miljoen mensen gesproken en is de officiële taal van meer dan 30 landen en autonome gebieden.

Een taalreis Frankrijk geef je toegang tot deze grote, groeiende Franstalige wereld, en opent deuren over de hele planeet, van Europa tot de Pacifische eilanden. Dankzij onze innovatieve lesmethoden en nadruk op communicatievaardigheden zul je al vanaf het begin van jouw taalreis Frankrijk koffie kunnen bestellen en plannen maken voor nieuwe avonturen - uiteraard allemaal in het Frans.

Waarom kiezen voor een taalreis Frankrijk met EF?

EF werkt al meer dan 50 jaar aan een betere wereld door middel van onderwijs. Vandaag de dag is EF Taalreizen de grootste onderwijsinstelling die helpt met nieuwe talen te leren, maar ook om zelfvertrouwen en culturele kennis op te doen. Tot op heden hebben we bij EF al meer dan 16 miljoen mensen succesvol geholpen om een vreemde taal in het buitenland te leren! Alle leraren van EF-talenscholen zijn moedertaalsprekers - en daar zijn we erg trots op!

Via onze geselecteerde vakdocenten, de meest up to date taaltechnologie en de interactie met de lokale bevolking ter plekke, bereikt elke deelnemer elke zes weken een hoger niveau. Met ons innovatieve EF Efekta™ leersysteem stemmen deelnemers ook de koers af op hun eigen doelen. Als je je eigen taalvaardigheid wilt certificeren aan het einde van je taalstudie, kan je dat doen door een internationaal erkend taalexamen te doen (bijv. IELTS, TOEFL, Cambridge Certificate) in onze officiële testcentra.

Ik wil graag Frans leren in Frankrijk, hoe verder?

Wacht niet langer en reserveer nu jouw plaats voor om Frans te leren in Frankrijk. Wil jij meer informatie over de taalcursus Frans in Frankijk? Of wil jij weten wat de kosten van een taalcursus Frans in Frankrijk zijn? Neem dan contact op met één van onze studiebegeleiders via 085 048 0900 of download de gratis brochure en ontvang alle informatie over een taalcursus Frankrijk.