Alleen in noodgevallen op de dag van vertrek, WhatsApp/SMS: 0615322211 voor scholieren, 0650501234 voor 18+

Taalcursus Frans in Parijs

Frans leren in Parijs is de perfecte manier om de Franse hoofdstad te verkennen. Naast de beroemde monumenten zoals de Eiffeltoren, de Arc de Triomphe en de Notre Dame, zie je tijdens jouw taalreis Parijs ook de meer authentieke en onbekende plaatsen in de stad. En dat allemaal terwijl jij een taalcursus Frans Parijs volgt. Investeer in je toekomst en ontdek wat EF voor jou kan betekenen.

Taalcursus Frans in Parijs

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
bestemming: Frankrijk
Stad: Parijs

EF Taalreizen

10 - 18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
bestemming: Frankrijk
Stad: Parijs

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
bestemming: Frankrijk
Stad: Parijs

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
bestemming: Frankrijk
Stad: Parijs

Waarom Frans leren in Parijs?

Tijdens een taalcursus in Parijs kun je zoals een echte Parijzenaar leven terwijl je Frans leert. De lengte en intensiteit van de taalcursus Frans kan worden aangepast, zodat je jouw perfecte programma kunt samenstellen, ongeacht jouw leeftijd, niveau of interesses. Je kunt onder andere deelnemen aan excursies, kooklessen volgen en natuurlijk alle wereldberoemde bezienswaardigheden van Parijs bezoeken. Wanneer je ervoor kiest om Frans te leren in Parijs, krijg je een complete ervaring, vol met historische ontdekkingen en culturele verdieping.

Je boekt op korte tijd snel vooruitgang terwijl je aan je Frans werkt met onze leraren, die allemaal Frans als moedertaal spreken. Interessante en innovatieve lesmethoden (EF Efekta leersysteem) maken het onze studenten gemakkelijker om op een leuke en moderne manier Frans te leren. We combineren speelse activiteiten met academische lessen, zodat je de taal leert te gebruiken in alledaagse situaties.

Frans leren in Parijs voor scholieren, studenten en professionals

Romantisch, warm, lekker eten, stijlvol - er is veel te zeggen over Parijs. Er is voor ieder wat wils tussen de gezellige kleine straatjes en prachtige glooiende lanen. Parijs is een van de meest populaire steden ter wereld voor toeristen, maar het is ook een belangrijke stad voor zakenmensen.

Daarom bieden we ook een taalcursus Frans Parijs aan voor professionals. Zowel studenten als professionals kunnen kiezen uit cursussen die variëren van 2 tot 52 weken, met verschillende intensiteitsniveaus; EF biedt basis-, algemene en intensieve taalcursussen Frans in Parijs aan. Dit gebeurt allemaal in onze centraal gelegen school in Parijs, waar we met de nieuwste taaltechnologie en gecertificeerde leraren werken. Daarom kunnen we garanderen dat je elke zes weken een hoger Frans taalniveau zult bereiken tijdens jouw taalreis Parijs!

Een EF Taalcursus Frans in Parijs maakt de wereld toegankelijker

Onze missie is om de wereld toegankelijker te maken door middel van taalonderwijs. We beschikken over meer dan 50 jaar ervaring in het taalonderwijs en hebben 400 scholen en kantoren over de hele wereld. We zijn er zeer trots op dat we al meer dan 16 miljoen kinderen, jongeren en volwassenen over de hele wereld geholpen hebben om succesvol een nieuwe taal te leren in het buitenland.

Ik wil vloeiend Frans leren spreken in Parijs, hoe nu verder?

Onze taalreis Parijs focust op communicatie, werkt met kleine klassen, persoonlijke aandacht en op maat gemaakte lessen zodat je snel je doelen kunt bereiken en alles kunt ontdekken wat Parijs je te bieden heeft. Dus, wacht niet langer en reserveer nu jouw plaats voor een taalcursus Parijs. Wil jij meer informatie? Of wil jij weten wat de kosten van een taalreis Parijs zijn?

Neem dan contact op met één van onze studiebegeleiders via 085 048 0900 of download de gratis brochure en ontvang alle informatie over de taalcursus Parijs van EF.

Veelgestelde vragen

Welke accommodatiemogelijkheden biedt een taalreis Parijs?

Parijs is een grote stad, en het vinden van de juiste accommodatie is een belangrijkste step in het plannen van jouw taalreis Parijs. Als je op zoek bent naar een actief studentenleven, bieden onze centraal gelegen residenties de meeste flexibiliteit en de mogelijkheid om levenslange vriendschappen te sluiten met jouw internationale klasgenoten en medebewoners.

Een andere accommodatie-optie tijdens jouw talenreis Parijs is een gastverblijf, waarbij je bij zorgvuldig uitgekozen locals in huis woont. Een gastverblijf is een geweldige manier om te zorgen dat je fulltime in het Frans leeft, aangezien je je nieuwe Franse taalkennis zowel op school als thuis gebruikt. Om nog maar te zwijgen over het feit dat je zeven dagen per week een echte Franse maaltijd voorgeschoteld krijgt!

Wat zijn de kosten van een taalcursus Frans in Parijs?

De kosten van een taalcursus Parijs hangen af van een aantal factoren, van de wijze waarop jij jouw gepersonaliseerde taalcursus Frans Parijs samenstelt:

  • Het aantal lessen dat je kiest
  • De duur van je studie
  • De accommodatie waar je verblijft

Natuurlijk moet je bij je keuze ook de kwaliteit van je lessen in rekening nemen alsook de extra activiteiten. Bij EF garanderen we de beste prijs- kwaliteit, zowel binnen de school als erbuiten.

Welke activiteiten kun je tijdens een taalcursus Parijs doen?

Wanneer je kiest voor een taalcursus Parijs heb je tal van extra keuzevakken. Je kunt over de Franse gastronomie leren tijdens een kookcursus, een reis maken naar een van de kastelen of gewoon een van de 450 parken van de stad bezoeken.

We helpen je de perfecte structuur te vinden, zodat je dit allemaal kunt ervaren tijdens jouw taalcursus Frans in Parijs. Frans leren in Parijs is iets dat zeer goed staat op je CV en het is een avontuur dat je je hele leven zal bijblijven. Of je nu kiest om tijdens de herfstvakantie een aantal weken Frans te leren, of besluit om een zomercursus Frans in Parijs te volgen.